Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
SDI też rozpędzam się do 140-150 (pomijam, ile to trwa) a 68 mułów jest w stanie po mieście zapierdzielać jak poparzoneSnail pisze:Ale bezpieczniej będzie...mniej mocy, mniejsza prędkość, mniej wypadków
W Ibizie jak najbardziej. Ale raczej nie jak takie stadko ma ciągnąć jakiegoś Passata, Tourana czy Alhambrę... Nie ta masa. Przyspieszenie 0-100 km w dwa tygodniepääkäyttäjä pisze:SDI też rozpędzam się do 140-150 (pomijam, ile to trwa) a 68 mułów jest w stanie po mieście zapierdzielać jak poparzoneSnail pisze:Ale bezpieczniej będzie...mniej mocy, mniejsza prędkość, mniej wypadków
![]()
Wg fabryki były 140KM i 170KM.Pawcio78 pisze:Strzeliłem komletnie. Zupełnie nie wiem ile 2.0 dyszel może mieć mocy. 140 KM?
Nadal nie ta masa. Wszystkie dane dla ropniakówpääkäyttäjä pisze:Ekhm, ujeżdzałem Leona z tym silnikiem - nie było źle
Nie mówię, że masa czy coś. Sugeruję jedynie, że przy 68 KM nadal da się takie żelazo rozbujać. Dyskusyjne jedynie będzie przyspieszenieSnail pisze:Nadal nie ta masa. Wszystkie dane dla ropniakówpääkäyttäjä pisze:Ekhm, ujeżdzałem Leona z tym silnikiem - nie było źle
Passat B8 - 1700 kg
Alhambra II - 1830 kg
Touran II - 1600 kg
Ibiza - 1042 kg (SDI)
Leon - 1270 kg (SDI)
Jak najbardziej, niezły swap by wyszedłpääkäyttäjä pisze:Nie mówię, że masa czy coś. Sugeruję jedynie, że przy 68 KM nadal da się takie żelazo rozbujać. Dyskusyjne jedynie będzie przyspieszenieSnail pisze:Nadal nie ta masa. Wszystkie dane dla ropniakówpääkäyttäjä pisze:Ekhm, ujeżdzałem Leona z tym silnikiem - nie było źle
Passat B8 - 1700 kg
Alhambra II - 1830 kg
Touran II - 1600 kg
Ibiza - 1042 kg (SDI)
Leon - 1270 kg (SDI)![]()
![]()
Do Alhambry czy B8 dałoby wsadzić 2.5 SDI ze starego LT
![]()
![]()
Momentu pewnie więcej się nie da, za to mocy jak najbardziej - trzeba tylko wymyślić jeszcze szybsze i przynajmniej tak samo wtryski.Gdyby ktoś chciał jeszcze więcej to trzeba by ze spalania przejść na detonacje...pääkäyttäjä pisze:Z diesli? Więcej się podobno nie da wycisnąć
Dokładnie.Pawcio78 pisze:Ciekawe dlaczego na etapie produkcji nie zastosowano prawidłowego oprogramowania? Czyżby bez ingerencji w mechanikę nie dało się sprostać wymysłom ekologów?Oj das lipa będzie jak się posiadacze takich tedeików dowiedzą że ze z np. 180 kucyków pozostała niewielka stadninka.