Zlot Ogólnopolski Lancia Klub Polska 2007 ! Zapraszamy !
Moderator: wujekp
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
! Zlot Ogólnopolski Lancia Klub Polska 2007 ! Zapraszamy !
Czy nie wiecie jaka jest możliwość noclegu gdzieś w pobliżu bo niestety z pokojami sie spóźniłem troche...a byłbym w trzech osobach obecny...
Lancia Kappa 2,4JTD, 609101027
Romlen ma dać znać"dabar2" pisze:Czy nie wiecie jaka jest możliwość noclegu gdzieś w pobliżu bo niestety z pokojami sie spóźniłem troche...a byłbym w trzech osobach obecny...

Strang Delta 1,9td

-
OK."strang" pisze:Romlen ma dać znać"dabar2" pisze:Czy nie wiecie jaka jest możliwość noclegu gdzieś w pobliżu bo niestety z pokojami sie spóźniłem troche...a byłbym w trzech osobach obecny...
Jakbys miał jakies wieści konkretne to napisz prosze bo chcaiłbym pojechać a od Lublina to troch daleko i zupełnie nie znam tamtych stron.

Wezwana, pouczona ... melduje się posłusznie ...
Ufff ... dla mnie miejsce też sie znalazło ...
Do zobaczenia w maju !
Ufff ... dla mnie miejsce też sie znalazło ...
Do zobaczenia w maju !
Mazovia Gangsta Squad pewnie będzie jechał (przynajmniej częściowo) w kolumnie - wyjedziesz 3h wcześniej, zameldujesz się na miejscu zbiórki i da radę"dabar2" pisze:Jakbys miał jakies wieści konkretne to napisz prosze bo chcaiłbym pojechać a od Lublina to troch daleko i zupełnie nie znam tamtych stron.

Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
-
Dzieki za zaproszenie
zawsze to miło bedzie jechać razem
widze że Lublin też wyrusza wiec jakos tam sie dostosuje.... gorzej z tymi noclegami....ale badzmy dobrej mysli

To ja powinienem pierwszy wiedzieć!"AleX" pisze:... w tym dziewczyny![]()

Strang Delta 1,9td

Właśnie wróciłem ze szkolenia w Ryni...(zresztą widziałem tam zieloną Dederke może to któregoś z klubowiczów?)
i czytam czytam i doczytałem że nie ma już miejsc noclegowych na zlocie 
shit hapends...
klubowiczem jestem młodym ale zawsze chciałem pojechać na zlot...
moje pytanie brzmi...czy ktoś kto mieszka najbliżej lub zna okolice wie gdzie w miarę blisko można przenocować...namiot raczej odpada...ani żona ani ja nie przepadam za tą formą noclegu
ale jak nie bedzie dachu nad głową to nie będzie wyjścia i trzeba będzie rozbić daszek na trawce 
pozdrawiam

shit hapends...
klubowiczem jestem młodym ale zawsze chciałem pojechać na zlot...
moje pytanie brzmi...czy ktoś kto mieszka najbliżej lub zna okolice wie gdzie w miarę blisko można przenocować...namiot raczej odpada...ani żona ani ja nie przepadam za tą formą noclegu

pozdrawiam
Endrjus...z mojej półki biorą pod nóż...kiedy mam żyć jeśli nie już...
Była: Lancia Delta 1.6i.e. 75KM '95
Była: Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110KM '01
Jest: Alfa Romeo 166 2,4 JTD 140KM '01
Była: Lancia Delta 1.6i.e. 75KM '95
Była: Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110KM '01
Jest: Alfa Romeo 166 2,4 JTD 140KM '01
pięknie goscie zza miedzy sie szykują"AleX" pisze:CZesc, dajcie znac jak tam z noclegami w namiotach... mam juz tu ~3-5 samochodow chetnych... w tym dziewczyny![]()

- michał_kappa
- Klubowicz
jestem za!"Blash" pisze:pięknie goscie zza miedzy sie szykują"AleX" pisze:CZesc, dajcie znac jak tam z noclegami w namiotach... mam juz tu ~3-5 samochodow chetnych... w tym dziewczyny![]()
moze by tak zamiescic tez info u Czechów?
Ty juz chyba jestes u nich zalogowany
- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Czechów poinformowałem już 10 marca. Mam też odpowiedź:
Teraz jedynym problemem jest więcej miejsc noclegowych! Ci co mogą i mają możlwość to mogą pofatygować się z namiotami, spać w aucie (Zetki) lub kombinować na własną rękę noclegi już teraz w okolicy. My ze swej strony staramy sie załatwić więcej miejsc w okolicy, o rezultatach poinformujemy.Witaj Romlen,
dzekuje za oferte. Zamyszle sie nad tom propozycjom.
S pozdravem
Oto Slavík
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
- Makgajwer
- Klubowicz
...Mój Drogi Przyjacielu ...czy mógłbys poszerzyc temat, ...tzn. panny ? zamężne ? itp ?"AleX" pisze:CZesc, dajcie znac jak tam z noclegami w namiotach... mam juz tu ~3-5 samochodow chetnych... w tym dziewczyny![]()

...oczywiście prosze tu wszystkich którzy znają mnie (i moją rodzinę) osobiście (TY Też Romlen !!!

Oddam w dobre ręce Jaguara XJ8 V8 3,2 Executive z 1999r. mały przebieg, kolor szaro-srebrny, wnętrze kremowa skóra,
Stan: bardzo śliczny
)
Stan: bardzo śliczny

Lublin rusza a trasą przez Zwoleń ,Radom na Łudz bo moglibyśmy się dołączyć ,chodzi o radom. Potem spotkać mazowsze i najechać na zlot w niezłej kolumnie
Przeba okleślić kto kiedy rusza na zlot jak i gdzie zjechać się w kolumne

Przeba okleślić kto kiedy rusza na zlot jak i gdzie zjechać się w kolumne

SUCHAR 696 019 770
Południe może dojechać do Rawy i skręcić na Stryków. Tam możemy się zjechać. 

Strang Delta 1,9td

Witam wszystkich,
jestem pracownikiem Gminnego Ośrodka Kultury. Jeżeli są jakieś pytania jak dojechać albo jeszcze jakieś proszę się pytać...
Pozdrawiam wszystkich!!
Aha jeszcze jedno...
PRZYPOMINAM ŻE NALEŻY DOKONAĆ PRZEDPŁATY W WYSOKOŚCI JEDNEJ DOBY ZA REZERWACJĘ DOMKU/POKOJU.
jestem pracownikiem Gminnego Ośrodka Kultury. Jeżeli są jakieś pytania jak dojechać albo jeszcze jakieś proszę się pytać...
Pozdrawiam wszystkich!!
Aha jeszcze jedno...
PRZYPOMINAM ŻE NALEŻY DOKONAĆ PRZEDPŁATY W WYSOKOŚCI JEDNEJ DOBY ZA REZERWACJĘ DOMKU/POKOJU.