solarzmr pisze:Trochę nowych zdjęć wnętrza i troszkę do czytania
^^^ Po raz pierwszy widzę tył Themy

solarzmr pisze:Trochę nowych zdjęć wnętrza i troszkę do czytania
Tył tez jest niestety taki sam jak w Chryslerze.miwis pisze:Tyłeczek jak dla mnie ok.Przód to szczyt lenistwa ( włosi okazali się leniwi jak Platforma Obywatelska),przejmując od Chlyslera wszystko łącznie z atrapą.
Cały układ kokpitu pozostał taki sam jak w Chryslerze 300 ? jednak wygląda na to, że w Lancii zostały użyte lepsze jakościowo materiały, a ich kolor znacznie poprawił nudne i czarne wnętrze amerykańskiego krążownika.
Chyba każdy z Was porównując te dwa praktycznie identyczne wnętrza wolałby siedzieć w Lancii. Obszyta brązową skórą deska rozdzielcza i drewniane akcenty z aluminiowymi wykończeniami dają poczucie luksusu i ekskluzywności ? takich odczuć na darmo szukać w plastikowym i czarnym wnętrzu Chryslera. Niby to tylko inne materiały wykończeniowe w odmiennej kolorystyce, jednak robią dużą różnicę.
Myślę że standard, wszak będzie to samochód za prawie 200tyś.solarzmr pisze:Pytanie tylko czy różna kolorystyka i niby lepsze materiały w Lancii to będzie standard, czy tylko opcja za dużą dopłatą?
romlen pisze:I tak oto doczekaliśmy się z auta ciekawego, nietuzinkowego, nietypowego i niespotykanego ale z Włoskim rodowodem i polotem, mającego "to coś" na auta żywcem wrzucone do blendera i wychodzi miszmasz - ni to Lancia ni Chrysler. Jak bym chciał kupić Amerykańskie auto to bym kupił, a teraz Włoch pachnie Chryslerem na kilometr.
Gdzie tu szukać teraz Włoskiego stylu? Fiat Freemont, Lancia Thema jako 300C, Lancia Voyager jako Grand Voyager, Lancia Flavia jako Chrysler 200. Lancia Delta następnej generacji będzie pewnie jakimś zmodyfikowanym PT Cruiser a Ypsilonik zniknie z powodu braku odpowiednika do podgapienia...
Także Poltrona Frau chyba nie będzie jednak standardem, przynajmniej ja tak to rozumiem. A tu jeszcze kilka fotek w dobrej rozdzielczości z GenewyZamawiający mogą wybrać też podgrzewane siedzenia ze skóry typu Nappa oraz tablicę rozdzielczą obitą skórą Poltrona Frau?, a także drewniane wstawki na środkowej konsoli, panelach, drzwiach i na kierownicy.