możesz przyjechać pełnym składemtasman3310 pisze:Eh.. Zapomniałem dodać że nie przyjadę sam, także trzeba by doliczyć jedną osobę jeszcze

Moderator: andrzej1
możesz przyjechać pełnym składemtasman3310 pisze:Eh.. Zapomniałem dodać że nie przyjadę sam, także trzeba by doliczyć jedną osobę jeszcze
Dawid musisz się ruszyć z domuDawid pisze:A dlaczego pod lidlem?Nie lepiej u mnie pod domem??? Hehhe.
Dokładnie to na parkingu Lidla o 10.00 a potem na Kope i później pizzeriapääkäyttäjä pisze:To jakby co, spotkanie na miejscu w pizzerii?
Z postojem u mnie pod domemandrzej1 pisze:Dokładnie to na parkingu Lidla o 10.00 a potem na Kope i później pizzeriapääkäyttäjä pisze:To jakby co, spotkanie na miejscu w pizzerii?
Dawid to nie wypadaDawid pisze:Nie muszę bo i tak droga do Jarnołtówka biegnie tuż pod moim domem.Hehhe
No tak , a Andrzej Stabraf tak się odmłodził ....że przez tydzień o lasce chodziłDudi pisze: Trzeba by w Bieszczadach na jesieni, znowu jakiś nocny pobyt w saunie zorganizować, razem z "multiwitaminą", to odmłodniejecie chłopaki