Czas wyrównać sytuację.batman pisze:Ja nic nie chcę mówić, ale na razie połowa zapisanych na zlot jest z Gliwic
dla reszty. Wstyd
![]()
Przelew właśnie poszedł

Moderator: wujekp
Czas wyrównać sytuację.batman pisze:Ja nic nie chcę mówić, ale na razie połowa zapisanych na zlot jest z Gliwic
dla reszty. Wstyd
![]()
Uczestnicy od piątku:Marzena pisze:Czas wyrównać sytuację .....
Marzena pisze:Czas wyrównać sytuację.batman pisze:Ja nic nie chcę mówić, ale na razie połowa zapisanych na zlot jest z Gliwic
dla reszty. Wstyd
![]()
Przelew właśnie poszedł
Tomzik pisze:Czyli rozumiem, że mam przyjechać starą?
Nie widzę wpłat na koncieDarbo pisze: Przyjadę Citroenem i sobie podniosę zawiechę
Bardzo dobra robotaSnail pisze:Powiem tak: W okolicy miejsca Ogólnopolskiego naprawdę jeździmy teraz sporo kilometrów i sprawdzamy wiele możliwości. To, co tu się może pokazać to są różne wersje trasy, które mogą, ale nie muszą być tą ostateczną, którą Wy otrzymacie. Chcemy Was zachęcić do udziału w rajdzie i jednocześnie pokazać próbkę miejsc, które my przejechaliśmy, i które wy też możecie przejechać sami, nawet jeśli na rajdzie tego nie będzie.... Może kiedyś pojawicie się w tym regionie naszego pięknego kraju i odnajdziecie te miejsca ponownie. Samochodem, na rowerze lub pieszo. Pamiętajcie: Nie wiecie co będzie na rajdzie dopóki go nie pokonacie...
Wiedzą to tylko trzy osoby...I na tym polega cała frajda... A bawimy się przy okazji świetnie... Może kiedyś ktoś zechce się do nas przyłączyć...
P.S. Mam jeszcze za...........sty filmik, ale nie umiem go wrzucić...
Z punktu widzenia organizacji zlotu nie przewidujemy takiej (nawet) opcji. Natomiast ten "problem" zauważyliśmy (Marzena). Najprawdopodobniej skończy się to na drugim śniadaniu (suchy prowiant), natomiast biesiadę rozpoczniemy nieco wcześniej niż dotychczas.ciociaE pisze:Ja na etapie rozważań co do wyjazdu (się skłaniamy) wczytuję się w pierwszy post i mam pytanie - jeśli w sobotę jest tylko śniadanie i obiadokolacja, a na miejscu nie ma możliwości kupienia sobie czegoś pomiędzy na obiad (brak restauracji/baru), to czy wchodziłoby w grę opcjonalne dokupienie w ośrodku obiadu za pośrednictwem naszych organizatorów?
Jak pamiętam taki wariant (tylko 2 posiłki) z Morska, to wiele osób chodziło głodnych (ale ratunkowo dało się coś do jedzenia kupić na miejscu w jakimś barze).
Widoki na miejscu ładneStrzeliliście fotki na konkurs wiosenny?
Nadal nie wiem np. czy mam wpłacać 330 czy 350/ osobęfaraon pisze:Nie widzę wpłat na koncieTomzik pisze:Czyli rozumiem, że mam przyjechać starą?Koniec teoretycznych dywagacji - bierzem się za kóńkrety
![]()