Moderator: Wilkin
Dobrze widziałeś- Larry ścigał się z Mańkiem"Orsya" pisze:rzeczywiście, imprezka bardzo udanam zdjęcia wspaniałe...
czy dorze widziałem, że były wyścigi na 1/8 mili??
Impreza skończyła się u mnie w domu wyświetleniem na projektorze nagranego filmu ze zlotu w Bronisławowie"Radicz" pisze:Dobrze widziałeś- Larry ścigał się z Mańkiem"Orsya" pisze:rzeczywiście, imprezka bardzo udanam zdjęcia wspaniałe...
czy dorze widziałem, że były wyścigi na 1/8 mili??![]()
![]()
w klasie LPG
![]()
![]()
na jakieś 100 metrów
![]()
Imprezka super, ja dopiero wstałem![]()
![]()
![]()
Rado zorganizował nam super niespodziankę, a mianowicie full profi pokaz sztucznych ogni![]()
![]()
Chyba Maniek zrobił jedno fajne ujęcie... Oprócz tego zrobiliśmy triumfalny przejazd po okolicy, kilka sesji fotograficznych i parę testów
![]()
Częśc imprezy odbyła się oczywiście przed domem, przy samochodach, gdzie dyskutowaliśmy i porównywaliśmy nasze Lancie![]()
![]()
![]()
Poznaliśmy osobiście Fuksa i jego uroczą dziewczynę![]()
![]()
![]()
Plamę dali Grzole (rzekłbym- jak zwykle) i Tuptuś. O przedstwaicielu nawet nie wspomnę
![]()
![]()
![]()
Powtórkę trzeba zrobić jak najszybciej- aktualny pomysł to jakaś knajpa nad Wisłą, a więc jakoś po środku dla wszystkich. Plan: spotykamy się bez autek![]()
Pozdarwiam, Radicz + Ewcia.
Mazovia Lublin hehehe"EWCIA" pisze:no i Mamy wreszcie pierwszego "Y-ka" - "Szminkę" (Fuksa) w Mazovia Lancia Squad
Ewcia"EWCIA" pisze:Fuks "Właścicielem" banera jest Mazovia Lancia Squad![]()
![]()
wszyscy jednakowo. Jednak baner zostawiłam u Rado w domciu, nie wiem jak uda Ci się go "wypożyczyć" (oczywiście jak zgodzą się wszyscy z Mazovii..
![]()
![]()
). Rado wyjechał na 2 tyg. do Ustki....
napisz do niego na pw.
pozdrówki
p.s. pokaz slajdów...super