I również gratuluję Marzeno... W końcu zaczniesz "ujeżdżać" swego złotego FIAT-a...

Moderator: wujekp
rob_13376 pisze:A i ja się profilaktycznie dopiszę... x3...
spokojnie z tymi szarżami panowieSnail pisze:To my drudzy...x 4![]()
Dzięki w jej imieniuwojciech711 pisze:Robert - SMSa odebrałem , przykro nam że tak wyszło z Adąprzekaz jej uściski od Kacpra
w rezerwacji waszej bez zmian
![]()
a dla Olka ciągle szukamy jakiegoś rozwiązania , z info od niego wiem że mamy nawet czas do 26 grudnia w poszukiwaniach
Jeśli o mnie/nas chodzi to jestem(-śmy) za opcjami: term w Bukowinie i/lub Karczmy... Sugeruję jednak, o ile to możliwe oczywiście, by zastanowić się nad wcześniejszymi terminami (konieczne rezerwacje, etc.) - dla osób, które dojeżdżają zaraz po świętach BN... Szczególnie chodzi mi o termy właśnie...faraon pisze:Propozycje 2 - 5 są dla zainteresowanych. I tu kolejny demokratyczny UKAZ - proszę wpisywać się w tym temacie, kto jest i czym zainteresowany. Będziemy mogli coś przewidzieć/zaplanować.
Wilkin pisze:![]()
![]()
no to już po Marysieńce
![]()
Jeszcze tylko Rafako i się mury od śmiechu rozpadną
Może warto zadzwonić do gospodarzy i uprzedzić ich, że mają jeszcze ponad 2 tygodnie na profilaktyczne wzmocnienie ścian budynku żelbetonemwojciech711 pisze: skutecznym rzutem na taśmę popisał się Rafako i od kilku chwil jest oficjalnie wciągnięty na listę
będzie z nami od 27-12 do 03-01-2016w pełnym rodzinnym składzie
![]()
spoko_Rafako_ pisze:Wilkin pisze:![]()
![]()
no to już po Marysieńce
![]()
Jeszcze tylko Rafako i się mury od śmiechu rozpadnąMoże warto zadzwonić do gospodarzy i uprzedzić ich, że mają jeszcze ponad 2 tygodnie na profilaktyczne wzmocnienie ścian budynku żelbetonemwojciech711 pisze: skutecznym rzutem na taśmę popisał się Rafako i od kilku chwil jest oficjalnie wciągnięty na listę
będzie z nami od 27-12 do 03-01-2016w pełnym rodzinnym składzie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.
Tym razem powiadomiłem wszystkie służby - TOPR, GOPR, ERKA, STRAŻ, POLMOS, etc.Sebastian pisze:A i jeszcze jedno - Andrzej, Ty już GOPR zawiadomiłeś że znowu przyjeżdżasz?
Widać ten wie dużo o telekomunikacji.stabraf pisze:POLMOS to pogotowie telefoniczne rozumiem ?
Ja ostatnio (dokładnie rok temu) jechałem w tym okresie do i z Murzasichle w okresie około-noworocznym. Im bliżej okolic Zakopanego tłok jest większy, ale zakopianki nie polecam. Ja sam nie wiem jak pojadę bo ruszam z Krakowa. Mam tylko nadzieję, że w poniedziałek (po świętach) w godzinach dopołudniowych nie będzie "aż" tak wielkiego tłoku. Spróbuję poszukać innego rozwiązania - bez zakopianki_Rafako_ pisze:Myślałem o opcji Warszawa-> Nowy Sącz -> Krościenko n. D. -> Białka Tatrz. -> Murzasichle. Ktoś testował (lub testuje regularnie)![]()