aha, i czy byłby ktoś chętny na dołączenie się do mojego zamówienia?? podejrzewam koszt w granicach 120-150zł za stronę.
Cześć! Przepraszam, że odgrzewam kotleta, ale czy udało Ci się może coś załatwić w temacie wspomnianych poliuretanów?dunin pisze:deuter z olkusza mówi, że zrobi po 50zł za sztukę, czyli 100zł na wahacz, czyli 200zł za dwa wahacze. kiedy rozpuściłem po europie swoje informacyjno-handlowe macki najtańsze i jedyne w sumie wahacze znalazłem w germanii po 160zł za sztukę + przesyłka, także chyba się opłaca
Czy ktoś jeszcze byłby chętny? może udałoby się trochę zbić cenę?
cena jak dla mnie jeszcze akceptowalna, więc nawet gdyby się nie udało nic utargować to i tak chętnie kupiłbym jeden komplet (4 szt.)dunin pisze:dowiadywałem się, bodajże w Olkuszu. są w stanie wykonać je za 50zł/szt czyli 200pln za komplet na cały tył. ja bym zamawiał 2 kpl, jak byś i Ty był chętni to może dałby się coś utargowaćtyle że chwilowo nie bardzo mam czas to załatwiać, może jakoś po Świętach bym się tym zajął..
Zwymiaruj , skombinuj rysunek techniczny , będziemy rozmawiać o ceniedunin pisze:no to u mnie ciężko będzie, bo wszystkie moje rozpieprz...one. Ew. mogę skombinować jakiś rysunek techniczny. Jak w końcu stanęło z ceną?
czekam niecierpliwie na jakieś info, jeśli oczywiście będziesz miał czas coś ustalić.dunin pisze:może jakoś po Świętach bym się tym zajął..