ponieważ obecnie mamy okres urlopowy

Pozdrawiam
Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
Ale to jeziorko w moim linku, to w Jeziorsku.Chyba że nie o tym mówimyktoś ŁDZ pisze:Czyli to nie byłeś Ty, pytam bo tak szybko śmignęła ta Kappa że nie zauważyłem kierowcy, ani blach (a chromu to miała chyba aż nadto)![]()
Mnie również obojętne sierpień czy wrzesień. A może uda się nam spotkać i w sierpniu i we wrześniuJa jestem za. (mały spot zawsze może być w międzyczasie a grill konkretnego dnia, like "D Day"
)
Jedyne co potrzebuję to wiedzieć z tydzień prędzej który konkretny dzień abym w razie czego mógł sie z kimś zamienić w robociei z chęcią jeziorko Ldzań bo nigdy, zaprawdę powiadam wam przenigdy tam nie byłem.
P.S. Jak będzie grill chyba należy zaopatrzyć się w szofera![]()
No dobra,tylko ja szukałem miejsca żeby było sprawiedliwie z odległością od miejsca zamieszkaniaktoś ŁDZ pisze:Super, robi się większe zainteresowanie![]()
Markiz68 koledzy podali propozycje jezioro Ldzań, nie jest do niego daleko, tak jak do Jeziorska - na którym grilluję ze znajomymi. A jak tam jest nie wiem, ale z chęcią się dowiemNa razie podawane są propozycje miejsca i dnia spotkania (sierpnień czy wrzesień) aby była frekwencja była spora.