LANCIA PHEDRA 2,2 JTD SPRZEDAM
LANCIA PHEDRA 2,2 JTD SPRZEDAM
Witam chciałbym sprzedać phedre 2,2 jtd
2004 r 327447km przebieg, mam ją 8 lat do piątku była sprawna ,awaria uszczelki po wtryskiwaczem tak ocenił mechanik silnik pracuje, ale dziwnie jak stary traktor ,nie wiem czy sprzedać na części czy złomować ??? CENA 3000 tys do negocjacji.
2004 r 327447km przebieg, mam ją 8 lat do piątku była sprawna ,awaria uszczelki po wtryskiwaczem tak ocenił mechanik silnik pracuje, ale dziwnie jak stary traktor ,nie wiem czy sprzedać na części czy złomować ??? CENA 3000 tys do negocjacji.
Re: LANCIA PHEDRA 2,2 JTD SPRZEDAM
No to nie lepiej uszczelki pod wtryskiem wymienić i jeździć dalej. Przecież te uszczelki to ze 100 kosztują za komplet na 4 wtryski. Niż się auta za bezcen pozbywać.
- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
Pod warunkiem że wtryski będą chciały wyjść. Zapieczone wtryski to najczęstsza przyczyna złomowania trojaczków.
A rzeczywiście - za pomniałem o tym ze w tym HDi top wtryski wręcz kochają "się zapiekać".
A jak już doliczyć koszt "usuwania" wtrysków to się może okazać że przekroczy wartość tego auta.
A jak już doliczyć koszt "usuwania" wtrysków to się może okazać że przekroczy wartość tego auta.
- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
Tak tak
, a przy usuwaniu siłowym przeważnie pęka pokrywa zaworów, która jest , a przynajmniej kiedyś, nie do kupienia.

Witam gdybym był pewny ze się je łatwo wyjmie to bym to zrobił,ale mam obawy że będzie problem
i mogą być koszty więc postanowiłem sprzedać lub złomować, trochę szkoda nowe progi w 2024 r
sprzęgło niezniszczalne jedno masowe od 7 lat valeo i nic się nie działo.Zostaje mi delta 1,6 jtd.
Od kilku dni mam nowy nqbytek volvo 50 też 1,6 hdi,jakby ktoś reflektował to PHEDRA na sprzedaż
cena napewno się dogadamy zapraszam , w połowie czerwca wygasa ubezp.
i mogą być koszty więc postanowiłem sprzedać lub złomować, trochę szkoda nowe progi w 2024 r
sprzęgło niezniszczalne jedno masowe od 7 lat valeo i nic się nie działo.Zostaje mi delta 1,6 jtd.
Od kilku dni mam nowy nqbytek volvo 50 też 1,6 hdi,jakby ktoś reflektował to PHEDRA na sprzedaż
cena napewno się dogadamy zapraszam , w połowie czerwca wygasa ubezp.