A ideału się nie poprawia..."norbiwolow" pisze:o gustach się nie dyskutuje

Pozdrawiam, Radicz.
A ideału się nie poprawia..."norbiwolow" pisze:o gustach się nie dyskutuje
Z tym ideałem to się chyba troche zagalopowałeś"Radicz" pisze:A ideału się nie poprawia..."norbiwolow" pisze:o gustach się nie dyskutuje![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam, Radicz.
Popieram opinię Radicza"Wujek_2000" pisze:Z tym ideałem to się chyba troche zagalopowałeś"Radicz" pisze:A ideału się nie poprawia..."norbiwolow" pisze:o gustach się nie dyskutuje![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam, Radicz.
z tego co kojarze kiedyś dyskutowałem na ten temat z panami policjantami, że jest to zabronione w samochodach osobowych o długości do 4 metrów, dla dłuższych jest to dozwolone."Pablo" pisze:Przepisy dość jasno precyzują stosowanie świateł obrysowych i jakoś nie przypominam sobie żeby w samochodach osobowych stosowano ten rodzaj oświetlenia. No chyba że chcesz zasilać budżet naszego państwa
Volvo to ma fabrycznie i nikt tego nie kwestionuje. W Kappie czegoś takiego nie było więc jest to kolejny nie potrzebny gadżet który w przypadku tego samochodu będzie głupio wyglądał."norbiwolow" pisze:... czy volvo wiejsko wygląda z obrysówkami ???
mój znajomy ma dwa ASO volvo, i jak mówi to interes życia bo autka są drogie a psują się na potęge. Sam nigdy by volvo nie kupił i jak mówi są to 3 latki bo po tym okresie trzeba w nich prawie wszystko wymieniać i naprawiać. Szczęśliwie jak już ktoś kupi nowe volvo w salonie to i na drogie naprawy w ASO go stać."norbiwolow" pisze:wg mnie volvo jest spox - mialem przyjemnosc poznac te auta blizej - dobrze wykonczone - design kiepski - jazda ok
W porównaniu z BMW to są drogie"norbiwolow" pisze:a o Lancii mówia ze sa drogie czesci![]()