Regeneracja sprężarki klimy
Moderator: Wilkin
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Witam wszystkich serdecznie.
Od piątku jestem posiadaczem Kappy 2.4 benzyna '97 i na samym początku poleciały łożyska w sprężarce klimy - czy jest jakaś możliwość ich wymiany, a jeśli tak to gdzie?
Pozdrawiam
Robert
Od piątku jestem posiadaczem Kappy 2.4 benzyna '97 i na samym początku poleciały łożyska w sprężarce klimy - czy jest jakaś możliwość ich wymiany, a jeśli tak to gdzie?
Pozdrawiam
Robert
Kappa 2.4 '97 - poległa 
AR 159 JTDM '06

AR 159 JTDM '06
- mario09
- Klubowicz
Kup druga (sprawna) sprezarke, nie bedzie Ci sie oplacilo tego naprawiac.
Lancia Thema III 2.0 i.e.+gaz II gen. (zestaw Lovato LovU2)
Lancia Thema III 2.5 turbo ds LS
Lancia Thema III 2.5 turbo ds LS
-
Mam mieszane uczucia w tym temacie - kupię używkę ... i na ile mi ona starczy? - czy nie lepiej wymienić te łożyska ( o ile jest to możliwe)?"mario09" pisze:Kup druga (sprawna) sprezarke, nie bedzie Ci sie oplacilo tego naprawiac.
Kappa 2.4 '97 - poległa 
AR 159 JTDM '06

AR 159 JTDM '06
Jak chcesz naprawiać to podjedź do macherów specjalizujących się w klimatyzacjach - powiedzą Ci czy to jest sens i za ile. Niestety nie poradzę Ci nic w W-wie (mogę polecić gościa w Korkowie)"oicmoh" pisze: Mam mieszane uczucia w tym temacie - kupię używkę ... i na ile mi ona starczy? - czy nie lepiej wymienić te łożyska ( o ile jest to możliwe)?

Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

-
Chyba tak zrobię, wynotowałem sobie kilka zakładów - zobaczymy jakie są realia"wujekp" pisze: Jak chcesz naprawiać to podjedź do macherów specjalizujących się w klimatyzacjach - powiedzą Ci czy to jest sens i za ile. Niestety nie poradzę Ci nic w W-wie (mogę polecić gościa w Korkowie)
Kappa 2.4 '97 - poległa 
AR 159 JTDM '06

AR 159 JTDM '06
,"wujekp" pisze:Jak chcesz naprawiać to podjedź do macherów specjalizujących się w klimatyzacjach - powiedzą Ci czy to jest sens i za ile. Niestety nie poradzę Ci nic w W-wie (mogę polecić gościa w Korkowie)"oicmoh" pisze: Mam mieszane uczucia w tym temacie - kupię używkę ... i na ile mi ona starczy? - czy nie lepiej wymienić te łożyska ( o ile jest to możliwe)?
A kogo masz w Krk??
Ford Fusion 1.4 TDCI
Audi A6 S-line 2.7 T Quattro 265 KM
Alfa Romeo 145 1.6 TS
Audi A6 S-line 2.7 T Quattro 265 KM

Alfa Romeo 145 1.6 TS
Allhappy http://www.allhappy.krakow.pl/. Na szczęście na razie nie miałem jakichś konkretnych problemów z klimą, ale odniosłem wrażenie (jeździłem do nich także z poprzednim autem) że znają się na robocie i (co w sumie też ważne) nie próbują Cię naciągnąć na niepotrzebne wydatki"Przemo" pisze:
A kogo masz w Krk??
(tak jak w dowcipie, który kilka dni temu przytoczył chyba Nat).
A do tego blisko mnie

Wydaje mi się że Grzegorz (Lancia1969) też korzystał z ich usług i też był zadowolony

Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)