Ja akurat na 99%wiedziałem że to Ty bo w końcu na" wołowskich"rejestracjach,ale nie chciałem przeszkadzać a poza tym jechałem ze szpitala to nie bardzo miałem czas,we wrocławiu jest dużo Lanci ale chyba mało osób jest w Klubie.Pozdrowionka"norbiwolow" pisze:a no fakt - dokładnieto spox - fajnie jak tak jeden na drugiego niepewnie luka
czy on jest na forum czy nie ?? jakby tu skombinować aby jeden drugiego rozpoznał ?? wiem że jak na na spotach ludzie się poznają to potem na drodze już bez problemu jednak mi ostatnio brak czasu aby zajechać na jakiś spocik - jeszcze na żadnym nie byłem
może następny gdzieś we Wrocku jak będzie to zaliczę
![]()
pozdrowionka dla wszystkich mijanych Lancistów i Lancistki we Wrocławiu i na trasie !!!
Lancia widziana na trasie
Była lancia dedra 2,0tds ,Teraz lancia lybra 2,4 jtd
to dzisiaj w Sielskiej Dolinie za Kiełczowem jest grill klubu Dolnego Śląska - wpadnij i poznasz ludzi"norbiwolow" pisze:a no fakt - dokładnieto spox - fajnie jak tak jeden na drugiego niepewnie luka
czy on jest na forum czy nie ?? jakby tu skombinować aby jeden drugiego rozpoznał ?? wiem że jak na na spotach ludzie się poznają to potem na drodze już bez problemu jednak mi ostatnio brak czasu aby zajechać na jakiś spocik - jeszcze na żadnym nie byłem
może następny gdzieś we Wrocku jak będzie to zaliczę
![]()
pozdrowionka dla wszystkich mijanych Lancistów i Lancistki we Wrocławiu i na trasie !!!
była LANCIA MUSA:((
nowe cavallino rampante:)))) tylko w innym opakowaniu:)))
tel. 504 279 488
nowe cavallino rampante:)))) tylko w innym opakowaniu:)))
tel. 504 279 488
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
a kto jeździ bordową Themą na poznańskich numerach? widziałem na warszawskiej pradze w sobotę - piękny samochodzik
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Wrocław - róg Obornickiej i Bałtyckiej - dzis wylukałem ładną Lancię chyba Theme - czarna na blachach DW - mam nadzieję że klubowa bo ładniutka na fabrycznych alu !!!!
p.s. wczoraj w filmie "ryzykanci" - polsat - przez chwilę była bardzo ładnia Lancia - tylko nie wiem co to za model był
p.s. wczoraj w filmie "ryzykanci" - polsat - przez chwilę była bardzo ładnia Lancia - tylko nie wiem co to za model był

tam było nawet kilka modeli Lanci i wszystkie ładne, ja tam widziałem theme i prisme, Thema wyleciała w powietrze a prismą jeździli policjanci bodajże. Pozdrawiam"norbiwolow" pisze:Wrocław - róg Obornickiej i Bałtyckiej - dzis wylukałem ładną Lancię chyba Theme - czarna na blachach DW - mam nadzieję że klubowa bo ładniutka na fabrycznych alu !!!!
p.s. wczoraj w filmie "ryzykanci" - polsat - przez chwilę była bardzo ładne Lancia - tylko nie wiem co to za model był
Vandima z Rodmanem jeździli Lanciami? no czyli jednak nie miałem racji nie oglądając tej qpy 

Pepe le Pew
-
- Klubowicz
dzisiaj ok godz 13.30 w Ciechanowie od strony Przasnysza jechała Kappa (ciemna chyba czarna) ERA *****. zauważyłem w ostatniej chwili. może ktoś od nas odwiedził piękny Ciechanów?
Była:
Lancia Delta II 1,6 16V
Lancia Lybra Intensa 2,4JTD
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i
Lancia Delta II 1,6 16V
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
wczoraj na ulicy kurkowej we Wrocławiu - biała dedra na DTR... a przed nia Y ale nie wiem na jakich blachach - myslałem że jadą na jakiś spocik 
klubowicze ???

klubowicze ???
-
- Klubowicz
dzisiaj wracałem z seniorem po 7ce w stronę Płońska i wyprzedzaliśmy Kappę WK ***** (ciemna) jadącą w tą samą stronę. może ktoś od nas wybierał się na urlop bo trochę tył nisko siedział 

Była:
Lancia Delta II 1,6 16V
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i
Lancia Delta II 1,6 16V
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
ciągle wypatruje i nie moge wylukac zadnej Kappy we Wrocku
inne lancie latają a Kapiszonów nie widać 

A ja tam codziennie widze jakiegoś Kapiszonka"norbiwolow" pisze:ciągle wypatruje i nie moge wylukac zadnej Kappy we Wrockuinne lancie latają a Kapiszonów nie widać

A u siebie w mieście zawsze sie z jakaś Lancia mijam

Lancia Thema 3.0V6 12V 93r
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
A ja wciąż nie widzę żadnej kappy na drodze 

homo homini Lancia (est)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie
)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie

Częściej pojawiaj się na Karkonowskiej koło ADF a zwiększysz szanse zobaczenia Kappy. Może i moją tez zobaczysz tak w okolicach?"norbiwolow" pisze:ciągle wypatruje i nie moge wylukac zadnej Kappy we Wrockuinne lancie latają a Kapiszonów nie widać
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517