Warsztat Tomka Seligi- Lesznowola

Grupa Mazowieckie

Moderator: Wilkin

KJ
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: KJ » 13 maja 2006, 15:40

"grzole" pisze:
"Nat" pisze:Skoro tyle osób go zna (warsztat), to podajcie w końcu, do diaska, namiary na niego!!! 8)
Dojazd jest następujący: jadąc przez Marki od M1 w stronę Radzymina (wylot z Warszawy na Białystok) skręcamy na drugich światłach w prawo i jedziemy prosto drogą żywcem jakby z Groznego (tyle dziur w jezdni, że naprawdę warto jechać 40 km/h). Jadąc prosto mijamy światła i widząc za około kilometr po lewej stronie serwis Citroena (Śliwowski) zwalniamy i szukamy po tej lewej stronie jezdni wjazdu do warsztatu tak na 100 przed rondem. Właściciel serwisu to Marek Piotrowski.
Za rondem po porawej stronie jest też wart polecenia duży sklep motoryzacyjny będący równocześnie hurtownią patronacką Statoil (wielkie napisy są łatwo rozpoznawalne). Wymiana oleju na miejscu. Cena 101 zł obejmuje w Kappie 5,5 litra oleju 10W40 Statoil, filtr i robociznę (sam sprawdzałem). Kawałek dalej (200 m) po lewej stronie Pizza Menu. Słowem można zadbać o samochód i przy okazji zjeść coś fajnego.
Wjeżdża się zaraz obok domu z rózowym tynkiem.

Dokładnie o ten warsztat mi chodzi.
******* KJ ******

kartonik
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Marek
Kontakt:

Post autor: kartonik » 16 maja 2006, 16:07

To ja jeszcze dodam, ze w polecanym warsztacie w Lesznowoli, zaproponowano mi zakup i wymiane swiecy zarowej za - uwaga - 160 zl!!!!!
Swieca kosztuje niecale 90, wymiana zajela mi - a *** ze mnie a nie mechanik - moze z 10 minut. Ile zaplacilem za inne uslugi, nie bede pisal. Jednym slowem - drozyzna, ze hej!

Pozdrawiam,

M

Awatar użytkownika
MaZuR
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Post autor: MaZuR » 07 kwie 2007, 23:42

"Adolf" pisze:a moja rada jest taka..

sprawdzajcie wszystko dokładnie przed i po naprawie..
ja nie mam dobrych wspomnień..
V-tam

Odkopałem ten temat... i zgadzam się z przedmówcą...
Kilka lat temu naprawiałem alfę 155 u Seligi...
skończyło się na spaleniu części instalacji, alarmu i radia.. Seliga się oczywiście wypiął...

Już pomijam nieterminowość (było tu już o tym).. ponad tydzień czekania na auto, które miało być zrobione w jeden dzień to norma...

Gdyby to był jedyny spec od Lancii w okolicach Wawy... to jeździłbym do Krakowa!

Pozdrawiam
MaZ
Mazur
Pogromca makaronu Obrazek

Piotr M

Post autor: Piotr M » 30 cze 2007, 17:19

Wracajac do sedna tematu....

Korzystam z ww. warsztatu od ok 6 lat. Serwisowalem tam 4 samochody i jestem b. zadowolony. Ostatnio moja Kappa przeszla gruntowny przeglad i odzyskala mlodosc ... :)
Zadnej wpadki przez caly ten okres co chyba mozna uznac za duzy sukces. Fachowosc na poziomie 5+

Pozdrowienia
Piotr M

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Mazowieckie :::”