Zlot regionalny LIPIEC 2007
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
tak oglądam te wspaniałe zdjęcia i zastanawiam się, czy nie byłoby dobrze zrobić mini show pt. who is who? Owszem parę twarzy znam ale pozostałe osoby już nie 

była LANCIA MUSA:((
nowe cavallino rampante:)))) tylko w innym opakowaniu:)))
tel. 504 279 488
tel. 504 279 488
Jeśli chodzi Ci o nóżki to niestety już zajęte"Orsya" pisze:tak oglądam te wspaniałe zdjęcia i zastanawiam się, czy nie byłoby dobrze zrobić mini show pt. who is who? Owszem parę twarzy znam ale pozostałe osoby już nie

Strang Delta 1,9td

- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
No już, już. W niedzielę byłem padnięty oraz mój net też nie chciał współpracować, dziś skoro świt (czyt. 22.30) relacja już tkwi na forum"strang" pisze:Łuubu duubu, Łuubu duubu
Gdzie jest Prezes naszego klubu...ze zdjęciami?

Relacja i zdjęcia moje i innych zebrane w jednym miejscu na stałe.
klik
Ten wątek miał za znaczenie zaprosić na spot i rola jego już się skończyła, za jakiś czas zamknę go i skasuję

Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
...jeszcze nie wszystkie fotki Prezesie !
Około 30 fotek wrzucę jutro !
Właśnie kilka godzin temu wróciłem do domu bez najmniejszych problemów!
Bardzo dziękuję za gościnność i możliwość spotkania Was wszystkich .
Super impreza i wspaniały program !
O , widokach z Góry Żar - nie wspomnę !
R E W E L A C J A !
Dziękuję serdecznie
i do zobaczenia na następnych równie udanych imprezach !
Właśnie kilka godzin temu wróciłem do domu bez najmniejszych problemów!
Bardzo dziękuję za gościnność i możliwość spotkania Was wszystkich .
Super impreza i wspaniały program !

O , widokach z Góry Żar - nie wspomnę !
R E W E L A C J A !
Dziękuję serdecznie
i do zobaczenia na następnych równie udanych imprezach !

I nic nie zostawiłeś dla kolegów??"strang" pisze:Jeśli chodzi Ci o nóżki to niestety już zajęte"Orsya" pisze:tak oglądam te wspaniałe zdjęcia i zastanawiam się, czy nie byłoby dobrze zrobić mini show pt. who is who? Owszem parę twarzy znam ale pozostałe osoby już nie

była LANCIA MUSA:((
tel. 504 279 488
tel. 504 279 488
Niestety :'-( ktoś innym był szybszy"Orsya" pisze:I nic nie zostawiłeś dla kolegów??"strang" pisze:Jeśli chodzi Ci o nóżki to niestety już zajęte"Orsya" pisze:tak oglądam te wspaniałe zdjęcia i zastanawiam się, czy nie byłoby dobrze zrobić mini show pt. who is who? Owszem parę twarzy znam ale pozostałe osoby już nie![]()

Strang Delta 1,9td

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Heh... dzis mało spałem więc mam kłopoty z percepcją i oprócz tego, że na tych 18 calowych naleśnikach jeździsz no i atrapę zmieniłes chyba znowu to cos nie bardzo mi idzie gra w "spójrz na obrazek i znajdź 6 szczegółów...)"Miro" pisze:A tutaj kieruje pytanko do Nata
Nat mam nadzieje,że zauważyłeś jakąś zmiane w mojej ThemieJaką
to powinieneś zauważyć po oglądnięciu zdjęć

P.S. Oczekiwałem jakiegoś akcentu z Ferrari

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Brawo Nat"Nat" pisze:Heh... dzis mało spałem więc mam kłopoty z percepcją i oprócz tego, że na tych 18 calowych naleśnikach jeździsz no i atrapę zmieniłes chyba znowu to cos nie bardzo mi idzie gra w "spójrz na obrazek i znajdź 6 szczegółów...)
P.S. Oczekiwałem jakiegoś akcentu z Ferrari

Po ostatnim zlocie w Tarnowskich Górach pamiętam Twój komentarz odnośnie grilla

Jeśli chodzi o akcent z ferrari to musze jeszcze poczekać

Lancia Thema 3.0V6 12V 93r
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Już są na serwerze i można oglądać Twoje zdjęcia! Link tu"marco" pisze:...jeszcze nie wszystkie fotki Prezesie !
(...)
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Tel. 503124557-Orange