Nie to było WA były podkładki pod tablicami i kolor granat albo jakiś ciemny nie zwróciłem uwagi"tony" pisze:Moja ale ja mam WT
Lancia widziana na trasie
-
- Klubowicz
To faktycznie nie byłem j,ale Ciebie chyba widziałem popołudniu dziś na alejach w stronę Pruszkowa?
To na pewno nie byłem ja"tony" pisze:To faktycznie nie byłem j,ale Ciebie chyba widziałem popołudniu dziś na alejach w stronę Pruszkowa?

czerwona delta z podkladkami LKP na parkingu kolo dworca PKP w rzeszowie, nr rej. RZE xxMG... nwiasem mowiac bardzo ladna
pozdrawiam

pozdrawiam
ehh to jest delta zaby156"maki" pisze:czerwona delta z podkladkami LKP na parkingu kolo dworca PKP w rzeszowie, nr rej. RZE xxMG... nwiasem mowiac bardzo ladna![]()
pozdrawiam
ale cos dawno go nie bylo na forum
była prisma i delta I a teraz jest Kappa 

Lancia Lybra - srebrny sedan WW....8C widziany w Wawie za zjazdem z trasy siekierkowskiej, zaraz kolo Sadyby. Piekny okaz 

Hi! Lancia LYBRA kombi srebrna TK ... ul Warszawska przy stacji JET -a
Pozdro....
Pozdro....
była Lancia Kappa 2,4 TDs 1995r.
bylo Renault Espace 1,9DCI 2004r.
bylo Renault Laguna 2 1,9DCI 2002r.
jest Lancia k 2.0 155KM 1996
jest Renault Laguna 3 2.0DCI 2008r. 180KM 400Nm
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
A ja dziś (28 wrzesnia) przed Geantem a Ursynowie w Wwa spotkalem identyczną jak moja Lyberkę. Prawie identyczną, bo 1,9 JTD i inne fele, ale nie zepsuło to mi zabawy w podglądanie jak moja żońcia usiłuje ją otworzyć (choć niestety, po rejestracji WE szybko sie spostrzegła...)
Wyjeżdżając za chwilę, widzialem parę, która do niej podchodziła, nawet machnęliśmy sobie (bo my jechaliśmy) ale nie miałem czasu wyjść pogadać
Wyjeżdżając za chwilę, widzialem parę, która do niej podchodziła, nawet machnęliśmy sobie (bo my jechaliśmy) ale nie miałem czasu wyjść pogadać

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Pozdrowionka dla Zety na blachach RLA.... widzianej w piątek w Woli Dalszej k/Łańcuta niedaleko Transsystemu...

W sobote 29.09.2007 widziane az 3 Thesis w Wawie
2 Dedry i 2 Kappy na trasie Wawa - Olsztyn 

a ja wczoraj widzialem czarna delte na ul spacerowej w stolicy, jechala z gorki i fajnie brzmiala... moze ktos z forum ??
Hi! Srebrna Kappa wczoraj na Łódzkiej w stronę Kielc ,dziś na Cedzynie chyba ta sama .....moze tajemniczy właściciel się ujawni...
Pozdro...

Pozdro...
była Lancia Kappa 2,4 TDs 1995r.
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
pozdro dla Kapiszonka mijanego dziś we wrocku na obornickiej około 15:30 - chyba klubowicz bo machnął ręką 

Dzis widziane 2 Kappy
jedna na ulicy Łabiszyńskiej na WY...
druga na ulicy Wał Miedzeszyński z na WE... z podkładkami Lancia Club
ale zauwazylem je dopiero gdy skrecala
obie ok godz 13.30
jedna na ulicy Łabiszyńskiej na WY...
druga na ulicy Wał Miedzeszyński z na WE... z podkładkami Lancia Club

obie ok godz 13.30
ehh to jest ta sam zetka ktora ja widzialem w nisku poza tym widuje ja od czasu do czasu w lancucie i okolicach"Dudi" pisze:Pozdrowionka dla Zety na blachach RLA.... widzianej w piątek w Woli Dalszej k/Łańcuta niedaleko Transsystemu...
była prisma i delta I a teraz jest Kappa