Kilka fotek Ogrodzieniec 2005
Moderator: wujekp
Sraz byl skvělý, moc se nám tam líbilo. Tolik Lancií pohromadě jsem ještě neviděl. Je sice škoda, že z Čech přijelo tak málo lidí, snad nás ale příště bude více. Díky, že jste nás tam pozvali a těšíme se na další společný sraz.
"bartcho" pisze:No dobra odważe się pierwszy na trochę słów krytyki.
Jako człowiek smętnie nastawiony do życia pozwole sobie trochę pobiadolic.
Moim zdaniem zlot był niewykorzystaną okazją. Na bazię największego sukcesu zlotu - jakim była frekwencja - można było pokusic się o znacznie więcej.
Czego moim zdaniem zabrakło? Integracyjnego charakteru zlotu.
.............
Aaaaaaaaaaaaaa zapomniałbym, opier...... dla fotografa moją żona na żywo wyglądał dużo lepiej
No więc tak....
kilkudniowy zlot to żaden problem...
wszystko zależy od chęci...
przez Osiem lat byłem i jestem nadal w Uno Klub Polska...
mam tam staż i całą mase przyjaciół... przez osiem lat można się zintegrować...
jest wiele osób z wielkim samozaparciem i dzięki nim wszystko funkcjonuje

http://www.fiatuno.pl/index.php?idg=295
tu mały opis zlotu...
ludzie przybywają z całymi rodzinami i jest wspólna świetna zabawa...
wybiera się ośrodek... zbiera zaliczki... osoba która ma najbliżej zajmuje się organizacją ...
przeszpiegi, fotki... tak aby inni wszystko wiedzieli i nigdy nie ma rozczarowania po przyjeździe...
wszyscy zadowoleni i

naprawde nie wiele potrzeba aby zrobić coś kilkudniowego...
Top Taxi 600-194-536 2zł Kilometr
10% Zniżki dla starych znajomych z LKP

I tu sie muszę z Klaudkiem zgodzić, jest on facetem znanym w tym klubie a zorganizownie zlotu dla chcącego nic trudnego. Pozdrawiam 

wszak nie od razu Kraków zbudowano"mufnal" pisze:I tu sie muszę z Klaudkiem zgodzić, jest on facetem znanym w tym klubie a zorganizownie zlotu dla chcącego nic trudnego. Pozdrawiam

co prawda pierwszy zlot Uniaków... kiedys nie było UKP...
był amatorski lecz dwu dniowy

>http://www.fiatuno.pl/index.php?idg=281
zazwyczaj jak pamiętam to cena noclegów była w przedziale 20-30zł za noc...
każdy bierze towar dla siebie...
piwo, jedzenie, ktoś grill zabierze...
jedyna rzecz którą się załatwia to ośrodek i nocleg...
reszta to pikus jest...
kiedyś były walki i pokoje 2-3 osobowe... teraz już nocujemy hurtem ;]
każdy każdego zna po latach i wybieramy osrodki 5-6 osób w pokoju.... nikt sie nie gryzie a taniej jest

zaufanie i swoboda

A teraz macie już X-ty zlot gdzie jest 70-ciu chetnych

czas robi swoje"mufnal" pisze:A teraz macie już X-ty zlot gdzie jest 70-ciu chetnych![]()

po latach praktyki można dojść do czegoś...
Uno to popularny samochód i wiele osób posiada takie auto...
Lancia Kappa to troche inne społeczeństwo... mniejsze...
wiem i powiem z własnego doświadczenia że każdy następny Zlot jest bardziej dopracowany... bardziej na luzie ... więcej osób sie zna.. .większa swoboda... luźna atmosfera...
po jakimś czasie Klub sie robi jak rodzina...
mamy baze klubowiczów dostępną przez WAP... z adresami i telefonami...
czasem sie na szybko jedzie w Polske a w każdym rejonie mamy kogoś z naszej sekty UKP

gdy nie ma sie telefonu to przez WAP namierzamy sie i robimy małego spocisza....
taki sponton na szybko w odwiedziny...
dwa słowa i można jechać dalej....
z czasem można dojsc do wielkich rzeczy

i wiem że tu też tak bedzie

do ogrodzieńca sam bym sie wybrał lecz termin mi nie odpowiadał....
dodatkowo problemy małe finansowe

a mam jeszcze obowiązkowy dla mnie OZU

prominte Pane"Dan" pisze:Sraz byl skvělý, moc se nám tam líbilo. Tolik Lancií pohromadě jsem ještě neviděl. Je sice škoda, že z Čech přijelo tak málo lidí, snad nás ale příště bude více. Díky, že jste nás tam pozvali a těšíme se na další společný sraz.
prosim o vasu numeru a mobile
- Jeremy McFee
- Klubowicz
Re: Spoko! Themy żyją!
155 tys. powiadasz - toż to prawie nówka!!!"Miro" pisze:Witam Them'owicza"Jeremy McFee" pisze:Witam Klubowiczów!"Miro" pisze:Zlot byl naprawde swietnyBylo duzo samochodow, zdecydowanie najwiecej bylo kappy. Szkoda ze themy tak malo
(tylko 4 razem z moja) ale ogolnie bylo super
![]()
Jesli ktos posiada fotki ze zlotu bardzo bym prosil o podeslanie bo zapomnialo mi sie aparatu niestety![]()
Moj mail to 30tomi@interia.pl Z gory wielkie dzieki
Pozdrawiam...
Niestety - nie mogłem pojawić się na wspaniałym zlocie (ale to musiał być czad!) - ale pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza Thema'owiczów
Moja ma się dobrze i śmiga cały czas. Właśnie stuknęło jej 267 tys.
Pozdrówka!szkoda, ze Cie nie bylo na zlocie...
Bylo naprawde swietnie, mysle ze na nastepnym sie juz pokazesz...
267 tys. powiadasz - to niezle. Moja dopiero ma 155 tys.
Pozdro...
Pozdro...

J. McFee
mobil je +420 777 589 986"dedra4wd" pisze:prominte Pane"Dan" pisze:Sraz byl skvělý, moc se nám tam líbilo. Tolik Lancií pohromadě jsem ještě neviděl. Je sice škoda, že z Čech přijelo tak málo lidí, snad nás ale příště bude více. Díky, že jste nás tam pozvali a těšíme se na další společný sraz.
prosim o vasu numeru a mobile
bartcho, co do twojego marudzenia
to wszystko jest OK jesli ma to mieć konstruktywne skutki. Zawsze może byc lepiej, wiemy co sie nie udało, i wiemy co ludzie chcą. Przypominam, że przed zlotem nie było propozycji co robic i takich tam różnych wymagań i oczekiwań. Z drugiej strony jak przypominam sobie projekty POZNAŃ czy BORKI to to że sie udało spotkac w tak licznym gronie to i tak sukces. Ja i koledzy z Wawy i tak spedziliśmy za kołem 2 razy wiedzej czasu niz na samym zlocie, ale było fajnie i nie żałuje.
Aha co do twojej żony, Czy to ta blondynka? Jesli tak, to uczestnicy zlotu moga chyba potwierdzić że to piekna kobieta
A swoja droga to moze na nastepnym zlocie wybierzemy Miss Zlotu LKP???
A nagrodą były by stringi z logo LKP
ze sklepu z internetu.

Aha co do twojej żony, Czy to ta blondynka? Jesli tak, to uczestnicy zlotu moga chyba potwierdzić że to piekna kobieta

A swoja droga to moze na nastepnym zlocie wybierzemy Miss Zlotu LKP???

"My Lancisti musimy sie trzymac razem" Arystoteles
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Kontakt:
Chodziło mi w poscie tylko o to, aby zmienic dosc wyidealizowany obraz zlotu (obecny w poprzednich wpisach). Reszta była juz zartem. Pamietam tez, ze przed zlotem byly pytania o jego plan, ale wlasnie stale problemy z frekwencja byly argumentem przeciwko.
Teraz co do wyborów miss zlotu i nagrody.
Tak jak nie doszlo do wyborow samochodu zlotu, tak moim zdaniem nie ma sensu wybierac miss zlotu - powod ten sam, osoby glosujace sa zbyt zwiazane z ocenianymi obiektami. Co do nagrod (stringi z logo lancii), proponuje, aby dostala je kazda kobieta, ktora zdecyduje sie na taki zlot przyjechac.
Teraz co do wyborów miss zlotu i nagrody.
Tak jak nie doszlo do wyborow samochodu zlotu, tak moim zdaniem nie ma sensu wybierac miss zlotu - powod ten sam, osoby glosujace sa zbyt zwiazane z ocenianymi obiektami. Co do nagrod (stringi z logo lancii), proponuje, aby dostala je kazda kobieta, ktora zdecyduje sie na taki zlot przyjechac.
Kappa 2.0 20V + LPG '98 - granatowa
Czy moze ktos przetlumaczyc co Dan napisal, bo tylko polowe czaje
a jestem ciekaw jaki relacje maja koledzy czesi z tego zlotu, czy warto bylo przyjezdzac ? 
A tak w ogle to musial byc to super widok 37 lanci na jednym parkingu, tylko co tam robi jakis Poldek na ostatnim zdjeciu ? i za duzo tych Kapp
, chcial bym kiedys zobaczyc jak takie 37 lanci jedzie sobie w rzedzie przez miasteczko, przeciez to musi byc cudny widok, nie tylko lanci ale ludzi na chodnikach i ich min
, ciekawe co taki sobie wtedy mysli 

A tak w ogle to musial byc to super widok 37 lanci na jednym parkingu, tylko co tam robi jakis Poldek na ostatnim zdjeciu ? i za duzo tych Kapp

Juz bez Lancia ale dalej w Klubie 

ktoś deklarował sie że przyjedzie czy tak jakoś mi się wydawało
Będzie następny zlot ogólnopolski to będziesz miał okazje to zobaczyć.
Teraz pytanie do Klaudka, jak już jesteś w klubie uniaka to moze wiesz jakie są ceny w borkach poza sezonem
Teraz pytanie do Klaudka, jak już jesteś w klubie uniaka to moze wiesz jakie są ceny w borkach poza sezonem

Przeciez juz sie spowiadalem czemu nie przyjechalem, pocztyja sobie moje posty."Blash" pisze:ktoś deklarował sie że przyjedzie czy tak jakoś mi się wydawało
Juz bez Lancia ale dalej w Klubie