Mam 2 problemy:
1.Gdy momentalnie wcisne pedał hamulca to ten pedał podskakuje i zaczyna drgać do góry.
2.Gdy zamykam drzwi od strony kierowcy po chwili otwieraja sie wszystkie drzwi a gdy przekręcam od strony pasażera wszystko jest wporządku
Kappa - hamulce
Kappa - hamulce

AD.1. Jeżeli momentalnie znaczy szybko i do podłogi to tak działa ABS

AD.2. Najprawdopodobniej uszkodzony zamek od strony kierowcy albo czujnik centralnego...ale nie mam pojęcia jak to naprawić

przydałoby się żebyś jeszcze napisał jaka Lancia...rok...silnik...itp

witamy na forum
Endrjus...z mojej półki biorą pod nóż...kiedy mam żyć jeśli nie już...
Była: Lancia Delta 1.6i.e. 75KM '95
Była: Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110KM '01
Jest: Alfa Romeo 166 2,4 JTD 140KM '01
Była: Lancia Delta 1.6i.e. 75KM '95
Była: Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110KM '01
Jest: Alfa Romeo 166 2,4 JTD 140KM '01
Kappa - hamulce
1. to chyba rzeczywiście ABS, bo nie wierzę, w tak nierówne tarcze 
2. podejrzewam zepsuty zamek od strony pasażera (siłownik niewystarczająco "dociąga" zamek i centrala widzi to jako niezamknięte drzwi i otwiera z powrotem wszystko) miałem coś podobnego w Temprze z org. centralem. Podobnie jak zamykałem kluczykiem to było OK. U mnie było widać po tym, że "cycek" którym zamyka się drzwi od wewnątrz nie chował się tak głęboko jak powinien

2. podejrzewam zepsuty zamek od strony pasażera (siłownik niewystarczająco "dociąga" zamek i centrala widzi to jako niezamknięte drzwi i otwiera z powrotem wszystko) miałem coś podobnego w Temprze z org. centralem. Podobnie jak zamykałem kluczykiem to było OK. U mnie było widać po tym, że "cycek" którym zamyka się drzwi od wewnątrz nie chował się tak głęboko jak powinien