I jako bonus artykulik naszego kluboowicza Stiga vel Adama L.

Nie rób głupstwEndrju pisze:Mam w oryginaleza tą czarną dał bym się pociąć
Twoja też jest piękna"maciej_ignys" pisze:Nie rób głupstw"Endrju" pisze:Mam w oryginaleza tą czarną dał bym się pociąć
![]()
Nie jest taka ładna, moja jest ładniejsza, zapraszam na zlot w Mikstacie - będziemy razem
Hihi zabrzmiało jak groźba"Endrju" pisze:Twoja też jest piękna"maciej_ignys" pisze:Nie rób głupstw"Endrju" pisze:Mam w oryginaleza tą czarną dał bym się pociąć
![]()
Nie jest taka ładna, moja jest ładniejsza, zapraszam na zlot w Mikstacie - będziemy razem
...kiedyś spełnie swoje marzenie...
hehehe Ignis nie musi się niczego bać...a już na pewno nie mnie"Nat" pisze:Hihi zabrzmiało jak groźba"Endrju" pisze:Twoja też jest piękna"maciej_ignys" pisze:Nie rób głupstw"Endrju" pisze:Mam w oryginaleza tą czarną dał bym się pociąć
![]()
...kiedyś spełnie swoje marzenie...![]()
Ignis, lepiej chowaj swoją Deltunię w garażu
W ogóle komory silników Integralek z Delta serwis robią wrażenie. Pamiętam - oglądałem dwie takie w Norblinie. Kurde, wyglądały lepiej, niż z fabryki.WojtekZ pisze:Czarna Evo nie nadaje się do jeżdżenia po drogach (brak jakichkolwiek tłumików) tylko rura przelotowa od początku do samego końca.
Największe jednak wrażenie robi komora silnika w tym aucie.