Ale ja jestem żonaty"KKMisfire" pisze:I jeszcze jedna niespodzianka - tym razem ode mnie, ale o tym na miejscu ....
Sylwia

Moderator: wujekp
Ale ja jestem żonaty"KKMisfire" pisze:I jeszcze jedna niespodzianka - tym razem ode mnie, ale o tym na miejscu ....
Sylwia
...jeszcze jesteś !"maciej_ignys" pisze:Ale ja jestem żonaty"KKMisfire" pisze:I jeszcze jedna niespodzianka - tym razem ode mnie, ale o tym na miejscu ....
Sylwia![]()
"marco" pisze:...jeszcze jesteś !"maciej_ignys" pisze:Ale ja jestem żonaty"KKMisfire" pisze:I jeszcze jedna niespodzianka - tym razem ode mnie, ale o tym na miejscu ....
Sylwia![]()
jedna na 100% będzie ze mną"DAMIAN_S" pisze:a tak nie za bardzo odbiegając od tematu, w jakiej ilości stawią się lancistki???
zapraszam wszystkie na![]()
gosia
"Watazka" pisze:O 9 odpalamy dederkę.Nie pijcie za wcześnie ,żeby jak dotrzemy było jeszcze z kim pogadać.Lancistka w osobie żoneksa będzie na pokładzie.Marco fanty spakowane.
,...Tony - to już dzisiaj !"tony" pisze:Czy ktoś może krótko streścić?Tych stron jest 11:)
Czyli Kiedy/Gdzie/za ile?
hehe, to żeś się obudził"tony" pisze:Czy ktoś może krótko streścić?Tych stron jest 11:)
Czyli Kiedy/Gdzie/za ile?
Mam nadzieje że oszczędzicie choć trochę nowego hehehe"marco" pisze: ,...Tony - to już dzisiaj !
"Rzeż niewiniątek" w Mikstacie,
za wszystko , co przy sobie !
Ależ skąd, "żywy stąd nie wyjdzie nikt...""Gawlick" pisze:Mam nadzieje że oszczędzicie choć trochę nowego hehehe"marco" pisze: ,...Tony - to już dzisiaj !
"Rzeż niewiniątek" w Mikstacie,
za wszystko , co przy sobie !