Lybra - uruchomienie telefonu
witam
tak sie składa ze od jakiegoś czasu jezdze nowa lybra, w ktorej mam telefon, tak sobie mysle ze warto by go było kiedyś odpalic, jak to jest u was? macie osobne karty na ktore przekierowywujecie wszystkie polaczenia czy wkladacie swoje karty z telefonów, a moze jescze inaczej?
tak sie składa ze od jakiegoś czasu jezdze nowa lybra, w ktorej mam telefon, tak sobie mysle ze warto by go było kiedyś odpalic, jak to jest u was? macie osobne karty na ktore przekierowywujecie wszystkie polaczenia czy wkladacie swoje karty z telefonów, a moze jescze inaczej?
http://www.albaniaforum.pl/ Forum na temat turystyki w Albanii
Re: LYBRA ---> uruchomienie telefonu
ja mam era duet czy tandem czy jakoś tak :]"spoker" pisze:witam
czyli 2 karty pod 1 numer.
jak odpalam wózek to mi ise po odpaleniu radia automatycznie "aktywuje" telefon w aucie.
jak wysiądę i zgasze autko to jak ktoś zadzwoni, to mi przekieruje na telefon w kieszeni automatycznie gdy ten "ostatnio aktywowany" się nie zgłosi - czyli praktycznie bezobsługowo to działa....
A nie musisz aktywować za każdym razem dzwoniąc na 9600 ?"DZIDA" pisze: ja mam era duet czy tandem czy jakoś tak :]
czyli 2 karty pod 1 numer.
jak odpalam wózek to mi ise po odpaleniu radia automatycznie "aktywuje" telefon w aucie.
jak wysiądę i zgasze autko to jak ktoś zadzwoni, to mi przekieruje na telefon w kieszeni automatycznie gdy ten "ostatnio aktywowany" się nie zgłosi - czyli praktycznie bezobsługowo to działa....
Ja już miałem tak, że nie mogli się dodzwonić do mnie bo żadna
karta sim nie była aktywna.
Lancia Lybra SW 2.4 JTD "Black Mamba"
nie..... testowałem....."MGIL pisze:
A nie musisz aktywować za każdym razem dzwoniąc na 9600 ?
Ja już miałem tak, że nie mogli się dodzwonić do mnie bo żadna
karta sim nie była aktywna.
a coto "bangla" ?a ja kupilem karte orange i bangla.

http://www.albaniaforum.pl/ Forum na temat turystyki w Albanii
-
- Klubowicz
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:
Bangla = działa"spoker" pisze:a coto "bangla" ?a ja kupilem karte orange i bangla.

heyea dziala tez. Tel nie ma simlocka. Najlepiej kupic zestaw startowy i nie wylamywac karty, wlozyc i dziala
Lybra SW Lx 2.4 JTD , YZF 750 R