A zwłaszcza jeśli może odwieźć do domu"FajeK" pisze:a najlepiej to zabrać ukochaną na zlot

Moderator: wujekp
A zwłaszcza jeśli może odwieźć do domu"FajeK" pisze:a najlepiej to zabrać ukochaną na zlot
Mnie też zapisałeś się w pamięci i to bardzo głęboko i pozytywnie"strang" pisze:Ja pamiętam"Kalus" pisze:
P.S. Byłem tam z Maciejem_Ignysiem może ktoś mnie pamięta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...a o moją głowe to nie pytasz...no..."Kalus" pisze:Ogólnie to ciesze sie że mnie zapamiętaliście bo byłem na zlocie pierwszy raz i wiadomo, iż początki nie są łatwe...Chociaż prawde mówiąc w sobote wieczorkiem czułem się jakbym znał większość ludzi od przynajmniej kilku lat....
Jeszcze raz dzieki za świetną atmosfere...
![]()
P.S. Marmal jak tam kolanopo akcji ratowniczej
Sam robiłem"Makgajwer" pisze: ...tyle że koścista ta młodzież teraz![]()
sam"strang" pisze:Sam robiłem"Makgajwer" pisze: ...tyle że koścista ta młodzież teraz![]()
Pozycja była z tych, że chło robi najwięcej."Nat" pisze:sam"strang" pisze:Sam robiłem"Makgajwer" pisze: ...tyle że koścista ta młodzież teraz![]()
![]()
Dzięki Taz - wszystko zamiecione."Taz" pisze:w Delcie"chris" pisze:a w ktorym autku mu ten pasek strzelił?"Taz" pisze:Podobno strzelił pasek rozrządu."bassman" pisze:Jak tam Marco i jego auto, dojechało? Właściwie to co się z nim działo?
...zobaczyc Was - bezcenne !"darkobo" pisze:Niektórzy wykręcili ponad 2000 km, a nawet specjalnie na tę okoliczność zaopatrzyli sie w Lancię, aby się tylko stawić na zlocie"simone78" pisze:Ile bym dal zeby tam byc.Tylko ze z Neapolu to mam kawalek do was