a ja uwazam ze najwyzszy czas na takie auto po niewypale pod nazwa MiTo..."pawcio1" pisze:Gdyby powstać miała i wyglądała jak ten model,to chyba zbyt futurystycznieprzydałaby się nuta konserwatyzmu,ale tylko nutka
MiTo nazywasz niewypałem ? Jak dla mnie ona jest GENIALNA..."hamberg" pisze:a ja uwazam ze najwyzszy czas na takie auto po niewypale pod nazwa MiTo..."pawcio1" pisze:Gdyby powstać miała i wyglądała jak ten model,to chyba zbyt futurystycznieprzydałaby się nuta konserwatyzmu,ale tylko nutka
ten projekt jest po prostu fenomenalny - inni producenci moga tylko westchnac z wrazenia i wrocic do kreslenia swoich czolgow.
Zdecydowanie MiTo uważam za śliczny,dopracowany samochód,a liczba zamówień to potwierdza"NajMlodszyM" pisze:MiTo nazywasz niewypałem ? Jak dla mnie ona jest GENIALNA..."hamberg" pisze:a ja uwazam ze najwyzszy czas na takie auto po niewypale pod nazwa MiTo..."pawcio1" pisze:Gdyby powstać miała i wyglądała jak ten model,to chyba zbyt futurystycznieprzydałaby się nuta konserwatyzmu,ale tylko nutka
ten projekt jest po prostu fenomenalny - inni producenci moga tylko westchnac z wrazenia i wrocic do kreslenia swoich czolgow.
I ja także potwierdzam"pawcio1" pisze: Zdecydowanie MiTo uważam za śliczny,dopracowany samochód,a liczba zamówień to potwierdza
"pawcio1" pisze:Gdyby powstać miała i wyglądała jak ten model,to chyba zbyt futurystycznieprzydałaby się nuta konserwatyzmu,ale tylko nutka
O gustach sie nie dyskutuje - ale widzieliscie przednie swiatla tej alfy? Cala reszta jest swietna ale ten jeden akcent psuje cala reszte"Marcin_D" pisze:Mam być szczery - podoba mi się, ale trochę jest za bardzo foturystyczny.
A MiTo niewypał - no chyb acoś się komuś w głowie poprzestawiało, albo może okulary brudne były - MiTo jest super, a wielkośc zamówień raczej tylko to potwierdza.