Póki co szału ni ma, mam nadzieję, że przynajmniej padać nie będzie..
"Watazka" pisze:Pogoda to zawsze jakaś jest,gorzej z frekfencją.Biedniutka ta nasza lista.Codziennie przybywa na forum średnio 3 entuzjastów,pytaja o spotkania albo wrzeszczą CZY KTOŚ MA TU LANCIĘ
i co
Właśnie po co się tłuc,skoro foty i tak ktoś wkleji.
Nie jadę krajoznawczo bo w Szymbarku już byłem,jadę spotkac przyjaciół. A to robi różnicę.
"bolek" pisze:Zamierzamy wyjechać z Olsztyna ok. godz. 7:00, możliwe więc dojedziemy trochę później. Mamy coś ok. 200km, a nie chciałbym się zrywac o 5 rano przy niedzieli
My ruszamy ok. 06:30, jak Maciej pisze pomalutku, ma być zimno ale trochę słoneczka zaliczymy, do zobaczenia jutro............."Watazka" pisze:My ruszamy po 6,ślisko rano może byc więc pomalutku.
"Maryjan" pisze:Za 12 godzin będziemy w drodze.No to ruszamy.Niestety delta zostanie w stajence.Nowe sandałki są jak narty,autko nie reaguje na moje zachcianki.Jedzie gdzie chce.Przyjadę srebrną strzałą.Do zobaczyska.
Otóż to, otóż to, jeszcze będzie na pewno okazja aby z "czerwoną" zapoznać się organoleptycznie......................oczywiście"przemas81" pisze:"Maryjan" pisze:Za 12 godzin będziemy w drodze.No to ruszamy.Niestety delta zostanie w stajence.Nowe sandałki są jak narty,autko nie reaguje na moje zachcianki.Jedzie gdzie chce.Przyjadę srebrną strzałą.Do zobaczyska.
szkoda liczyłem -zresztąpewnie nie tylko ja -że ujrzymy twoją czerwoną strzałe po odrestaurowaniu![]()
no ale cóż przyjdzie i na to czas a oczekiwanie wzmaga apetyt