Dudi pisze:BP między Stalową a Niskiem jest najlepszym rozwiązaniem. Nawet gdybyście jechali z Lublina przez Janów to w Nisku na rondzie odbijacie na Stalową i dosłownie 5 minut i jesteście na BP.
-- 14 Lip 2009, 22:44 --
Artur G. pisze:Dudi pisze:Wszystko jest do umówienia. Możemy się spotkać w okolicach ronda w Nisku, lub jeśli ekipa z Lublina będzie jechać przez Stalową to gdzieśw Stalówce i kolege z Niska odbierzemy po drodze.
Przyjemniej było by spotkać sie w SW, na początku od strony Zaklikowa ( moze tam gdzie ja z zoomem?) i przejechac kolumienką z flagami przez stalówkę? Ale to juz Wasza wola, ja swoją wyraziłem

Druga opcja, jeśli macie faktycznie flagi i będziecie uderzać przez Kraśnik - Zaklików, to nie mam nic przeciwko, żeby przeparadować przez RST z flagami.
Z uwagi na to, że to już na dniach, postaram się namówić topcio1 (jak się nie zgodzi to porozmawiam z Marzeną

) abysmy jechali przez Zaklików. W sumie parę km bliżej, a spotkać się możemy na tej dwupasmówce przy wjeździe. Po tym juz wszyscy z flagami przez RST przemknąć możemy

i zabrać kolege cowboj z Niska (chyba że też podjedzie na wyznaczone miejsce w RST) i juz całą ekipą do RLA. Spewnością zrobiło by to świetne wrażenie na mieszkańcach i przechodniach. Może ktoś z RST zorganizowałby fotografa? uwiecznił przejazd?
To tylko moje zdanie ...