No jasne że tak! Na zlocie nie spodziewam się obecności Suchara więc ktoś by musiał dokumentować imprezę. Mój znajomy kamerzysta amator kręcący wesela by przyjechał ale weekendy są dla niego okazją do zarobienia więc aby nie był stratny musiałbym mu ok tys zł dać za przyjazd. Plus koszty zakwaterowania. Zatem to nie wchodzi w grę.bufi pisze:Z rodziną oczywista 2+2 , i być może kolego Błażej co to po korytarzach TV biegałtomek pisze:Teraz lepiej?ciociaE pisze:A czemu niektórzy na liście figurują z rodziną, a wujekp sam? Podobnie jest chyba też z innymi (np. bufi, Nat)
ps.Nie wiem jak bufiBTW bardzo dobry fotograf i kamerzysta może troszkę dokumentować z boku i poskładać w jakiś ciekawy filmik ( co wy na to : mogę zapytać ? )
Zlot ogólnopolski Morsko 2009 - informacje uzupełniające
Moderator: wujekp
- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Odp: Zlot ogólnopolski Morsko 2009 - informacje uzupełniając
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
Zapraszaj go na zlot i koniecznie zapytaj o możliwość dokumentacji spotkania.bufi pisze:i być może kolego Błażej co to po korytarzach TV biegałBTW bardzo dobry fotograf i kamerzysta może troszkę dokumentować z boku i poskładać w jakiś ciekawy filmik ( co wy na to : mogę zapytać ? )
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
No własnie- ja będę z żoną, a na liście widnieję jako kawalerciociaE pisze:A czemu niektórzy na liście figurują z rodziną, a wujekp sam? Podobnie jest chyba też z innymi (np. bufi, Nat)

- Sebastian
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Sebastian
U mnie też dopiszcie żonę, bo jeszcze będę miał aferę w domuTomzik pisze:No własnie- ja będę z żoną, a na liście widnieję jako kawalerciociaE pisze:A czemu niektórzy na liście figurują z rodziną, a wujekp sam? Podobnie jest chyba też z innymi (np. bufi, Nat)

jest: Yamaha FZS 600, Yamaha JogRR, Kymco Downtown 300i, Taczka Duster 1.3
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
- Pavciu
- Dopiero zaczyna na naszym forum
tomek pisze:Lista obecności na zlocie - tylko osoby, które zadeklarowały przyjazd z wpłatą (1 lub 2 noclegi).
Jeżeli kogoś brakuje lub ktoś jest umieszczony 'na wyrost' proszę o info.
Witam.
Ja będę z żoną. Cały weekend.
Pozdrawiam
Pawel.
- paśny
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Piotr
Radku,
chciałbym zmienić nieco wcześniejszą deklarację co do ilości osób otóż będę ja, żona i dziecko do lat 3 (tu nadal bez zmian) + siostrzeniec żony to jest dziecko lat 10). Przyjeżdżamy w sobotę rano i zostajemy do niedzieli. Oczywyiście mieścimy się w pokoju, który dla nas dotychczas zarezerwowałeś, z tym, że zmienia się opłata. Dotychczas wpłaciłem 250 + 250 więc chyba wystarczy.
Pozdrawiam piotrek
chciałbym zmienić nieco wcześniejszą deklarację co do ilości osób otóż będę ja, żona i dziecko do lat 3 (tu nadal bez zmian) + siostrzeniec żony to jest dziecko lat 10). Przyjeżdżamy w sobotę rano i zostajemy do niedzieli. Oczywyiście mieścimy się w pokoju, który dla nas dotychczas zarezerwowałeś, z tym, że zmienia się opłata. Dotychczas wpłaciłem 250 + 250 więc chyba wystarczy.
Pozdrawiam piotrek
Viva la macchina
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Szymon
witam.chciałbym zgłosić swoje przybycie na zlot tylko na sobotę. I mam pytanie czy będzie można na miejscu opłacić pobyt.Będę ja z dziewczyną.pozdrawiam..
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Mysle, ze bez zadnych probelmow mozesz zaplacic na zlocie a jak juz pewnie czytales wszyscy sa mile widziani 

Zgłaszamy się na zlot:-) Będziemy tylko w sobotę.
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Szkoda, ze tylko sobota ale to najwazniejszy dzien.kasia&marcin pisze:Zgłaszamy się na zlot:-) Będziemy tylko w sobotę.
Zapraszamy

Ps.Aktualnie jestescie 4000 aktywnym kontem na forum

może ulegnę namową i wpadnę w sobotę z nie żoną 

Jak najbardziej zapraszamybryś pisze:może ulegnę namową i wpadnę w sobotę z nie żoną

Pozdrawiam D1
Kontakt: 783 390 662

Kontakt: 783 390 662

Tak apropo to ja przyjeżdzam z bratem i żeby nikt nas nie brał za parę 
Od jutra szykuje Stratosa więc czeka was trochę emocji od nas

- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Dobrze...że z bratem rzecz jasnaania pisze:Tak apropo to ja przyjeżdzam z bratem i żeby nikt nas nie brał za parę

W załączeniu przedstawiam listę uczestników - jeżeli coś sie nie zgadza proszę o kontakt.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.