Chciałem się podzielić wrażeniami z naprawy zawieszenia w Thesisie. Ponieważ nie można kompletnie nigdzie kupić wahaczy przednich dolnych poprzecznych zdecydowałem się na regenerację. Pogooglowałem i wybór padł na pierwszy rekord na google
http://zawieszenia-regeneracja.republika.pl/ a więc umówiłem się a że mam 350 km i byłem na 8 rano umówiony to hotelik - myślę super wyjdzie ta naprawa

, a więc do rzeczy. Warsztat schowany pomiędzy blokami w średnio ciekawej dzielnicy (moje odczucia) właściwie to większy garaż pomiędzy innymi, po jego znalezieniu chęć naprawy w takim miejscu mi odeszła serio, no ale wjechałem i tu kolejne

trzech kolesi nawet nie chciało słuchać objawów tylko w 30 - 40 min rozkręciło wszystkie (tak osiem) wahaczy z auta. Panowie generalnie mega gbury, atmosfera w zakładzie bardzo zła - naprawdę odechciewa się, nie ma absolutnie gdzie poczekać - żadnego miejsca na dupę siad niczego, no ale zmuszony powstrzymałem się od jakiegokolwiek krytykowania i poszedłem na miasto - około 13, telefon dostałem że przód zrobiony, ustawiają jeszcze zbieżność i sprawdza tył. A więc tak zrobili z przodu 4 tuleje, łącznik, sworzeń, dwie jakieś gumy i coś tam jeszcze, komputerowe ustawianie zbieżności (długo się męczyli), tył okazał się OK, dali wydruki, GWARANCJĘ na poł roku i za wszytko skasowali ............. cenę jednego wahacza

razem 670 zł. Podsumowując polecam do naprawy zawieszenia, ale ostrzegam kolesie gbury i buce nieprzyjemne a warsztatem z wyglądu nie ma co się zrażać - robota zrobiona bdb