> Witam, interesuje mnie cena instalacji do samochodu Lancia Kappa, poj.
> > 2400, 5 cylindrów, 20 zaworów.
> >
> > Pozdrawiam.
> >
> >
Witam!
Instalacja na polskiej elektronice STAG-300 PLUS to koszt 2700 zł (wtryskiwacze VALTEK) lub 2800 zł (wtryskiwacze MAGIC JET).
Natomiast na włoskiej elektronice (AEB) ELPIGAZ STELLA EOBD to koszt 3000 zł (wtryskiwacze NERO), 3200 (wtryskiwacze VERDE) lub 3400 (wtryskiwacze AEB I-PLUS).
Pozdrawiam i zapraszam
inż. Hubert XXXX
Kappa 2.4 20v - dobór instalacji
Kappa 2.4 20v - dobór instalacji
Witajcie, napisałem do pobliskiej firmy o cenę montażu LPG do kapucynki i chciałbym się was poradzić, osób które mają którąś w wymienionych instalacji o opinie
Kappa 2.4 5.20 SW PB + LPG 1996r.
Lybra 2.4 5.10 SW ON 2001r.
- marceli
- Klubowicz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Re: Kappa 2.4 20v - dobór instalacji
Gdzie pytałeś??Tzn w jakim zakładzie?
Polecam forum LPG forum.
Sporo informacji tam znajdziesz.Sam miałem pytać ale na razie nie zakładam jednak LPG.
Polecam forum LPG forum.
Sporo informacji tam znajdziesz.Sam miałem pytać ale na razie nie zakładam jednak LPG.
witam nowego usera lpgforum 
juz pisalem co sie tam nada ,
stag300+ ,ale moze byc te agis lub diego G3 ,
magicjet lub hana2000 ,
magicIII lub zavoli zetaS ,
nie daj sie naciagnac na zadne 4000pln ,najdrozsza wersje spokojnie zalozysz za 3300pln ,bo koszt 5x hana2000 to 600pln ,a 5x magicjet to 250pln ,wiec raptem 350pln roznicy miedzy tymi opcjami

juz pisalem co sie tam nada ,
stag300+ ,ale moze byc te agis lub diego G3 ,
magicjet lub hana2000 ,
magicIII lub zavoli zetaS ,
nie daj sie naciagnac na zadne 4000pln ,najdrozsza wersje spokojnie zalozysz za 3300pln ,bo koszt 5x hana2000 to 600pln ,a 5x magicjet to 250pln ,wiec raptem 350pln roznicy miedzy tymi opcjami
- marceli
- Klubowicz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Nie wiem zapytałem fachowca , ja na sekwencji LPG sie nie znam wiec nie wiem co i jak.
Zresztą na razie nie będzie gazu.
Zresztą na razie nie będzie gazu.
chodzilo mi o to ,ze Momok zalozyl temat na lpgforum
Ja w swojej poprzedniej kapie takiej jak twoja miałem II gen plus blosa-chodziło bardzo dobrze,stag jest zawsze polecany jako dobry gaz ale z wtryskami Magic Jety-kiedyś był ty Klubowicz Larry co opisywał róznice iędzy wtryskami-Valteki dno,magic Jety dobre a najlepsze Planic Jety czy jakos tak
U mnie w mieście jest koleś co ma elpigazu sekwencje-kiedys z nim rozmawiałem-zabulił cos koło 3 koła i nie narzekał jeżdził tylko na standardowe przeglady i wymiany
Ogólnie to wszystko zalezy od zakładu montujacego a nie od instalacji,dobrze też spisuje się BRC ale chyba najlepszy jest Prins-z tym że koszt tutaj juz jest poważny
Zanim wybierzesz instalke dowiedz się jak najwięcej o zakładzie który ma to montowac bo to jest podstawa-fachowy montaż=bezawaryjna jazda
U mnie w mieście jest koleś co ma elpigazu sekwencje-kiedys z nim rozmawiałem-zabulił cos koło 3 koła i nie narzekał jeżdził tylko na standardowe przeglady i wymiany
Ogólnie to wszystko zalezy od zakładu montujacego a nie od instalacji,dobrze też spisuje się BRC ale chyba najlepszy jest Prins-z tym że koszt tutaj juz jest poważny
Zanim wybierzesz instalke dowiedz się jak najwięcej o zakładzie który ma to montowac bo to jest podstawa-fachowy montaż=bezawaryjna jazda
Lancia Phedra 2.0 desel...Auto na codzien mojej zonki
Lancia Delta 2.0 turbo-moja zabawka-poki co w czesciach
Volvo xc 90- wół roboczy
Yamaha r1 RN09 plus FZR 600-moje
Aprilia rs125.....poczatki przygody z dwoma kolami mojej zonki
Byly kappy 2.4 lpg +2.4 tds,zeta 2.0 turbo,lybra 1.9 jtd
Lancia Delta 2.0 turbo-moja zabawka-poki co w czesciach
Volvo xc 90- wół roboczy
Yamaha r1 RN09 plus FZR 600-moje
Aprilia rs125.....poczatki przygody z dwoma kolami mojej zonki
Byly kappy 2.4 lpg +2.4 tds,zeta 2.0 turbo,lybra 1.9 jtd
http://www.autogaz-busko.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie dość, że strona bardzo ładnie się prezentuje (to również w jakiś sposób zachęca do wybrania tego warsztatu), to również zdjęcia jak i lista samochodów które przerobili jest bogata (robili auta z prawdziwego zdarzenia). Nie wiem, ale na pierwszy rzut oka wydaję mi się, że to dobry warsztat, poszukam jeszcze o nim opinii na internecie.
Nie dość, że strona bardzo ładnie się prezentuje (to również w jakiś sposób zachęca do wybrania tego warsztatu), to również zdjęcia jak i lista samochodów które przerobili jest bogata (robili auta z prawdziwego zdarzenia). Nie wiem, ale na pierwszy rzut oka wydaję mi się, że to dobry warsztat, poszukam jeszcze o nim opinii na internecie.
Kappa 2.4 5.20 SW PB + LPG 1996r.