makek pisze:edym pisze:no to lipa.
a wiecie kto może mi ten wyciek zrobić, ile to trwa i mniej więcej jaki koszt ?
no bo szkoda żeby Teresa stała pod chmurką i marniała..
Aukcja - W sumie masz blisko, choćby po to żeby podjechać i porozmawiać. Raczej unikałbym mechaników od "wszystkiego", którzy jako
nieliczni robią to dobrze. Nawet autoryzowane serwisy mają swoje punkty gdzie oddają automaty do naprawy.
Jeśli w Thesisie jest
AW55-50SN to na tej stronie jest trochę informacji.
Przepraszam za to, że wprowadziłem kolegów w błąd twierdząc iż skrzynia automatyczna w Thesise ma boczny korek do sprawdzania poziomu oleju (jeśli wszyscy zrozumieli to tak samo jak Argenta67)
No wybacz jak można zrozumieć zwrot "boczny korek"? Czy ktoś pod tym zwrotem odczyta, że to bagnet? Ja nie wiem czy ty wiesz o czym piszesz, czy masz jakieś poglądowe spojrzenie na temat i tym chcesz się podzielić? Nie wiem i zapewne nikt inny tez pewnie nie wie, a ja nie miałem w zamyśleniu żadnego

, spoko, wrzuciłeś link i mogą sobie zainteresowani rozszerzyć wiedzę na temat tej skrzynki. Ja ją miałem w łapkach i nawet troszkę musiałem rozbierać, ale teraz mam sprawną i jeździ

.
W tym

zwracają uwagę na ważną rzecz czyli wymianę oleju, dbałość o temp oleju bo są to zaniedbania powodujące spore problemy.