Ja też się przyglądam, ale niestety na 3-go maja mam rezerwacje w Wenecji Hotel Crowne Plaza.faraon pisze:Ja się też przyglądam tej imprezie, ale nie ukrywam że koszt jest tu istotny. Nie pojadę tam cztery godziny tylko co najmniej na dwie doby. Co z noclegami, jakieś przedpłaty, rezerwacje - wiesz coś więcej ?Alan pisze:ja jadę z Krapkowic, kilka osób pewnie też ta samą trasą będzie jechałoKoszta jakoś nie będą wielkie,tam jest dużo taniej niż u nas
Międzynarodowy Zlot Lancii Ostrawa 29 kwietnia-01 maja 2011
Moderator: wujekp
Re: Międzynarodowy Zlot Lancii Ostrawa 29 kwietnia-01 maja 2
Ostatnio zmieniony 17 sty 2011, 21:23 przez argenta67, łącznie zmieniany 1 raz.
Program: Jak dotąd jest to tylko propozycja, jeśli Ci się podoba?Dudi pisze:Gdyby ktoś to jeszcze mógł rozjaśnić![]()
![]()
Sobota rano - Muzeum Tatrzańskiego, a następnie obiad w restauracji
Po południu pobyt Stramberk do miasta - na placu, Stramberk Castle, ucha leczenia, zwiedzanie browaru i degustacji piwa
Stramberk,mialem przyjemność tam być.Miasto zachowało historyczny układ. Na ulicach prowadzących do rynku zachowały się drewnianie domy. Nad miastem i mocno pochylonym rynkiem góruje zalesione wzgórze z resztkami zamku Štramberk oraz zachowaną wieżą Trúba. Centrum miasta zostało objęte ochroną konserwatorską. W pobliżu Jaskinia Šipka gdzie odnaleziono szczątki neandertalskiego dziecka.
Zdjęcia z mojej prywatnej kolekcji:

muzeum Tatry jest naprawdę warte zobaczenia, wszystkie te dziwolągi ...grodek pisze:Muzeum Tatrzańskiego

byłe włoszki: Lybra SW 1.9 JTD, Croma 1.9JTD 16V Aut.
tutaj będzie nocleg i z właścicielami jest ustalane wszystko (takie dostałem info) Cennik więc można już sobie mniej więcej określić,choć wciąż nie ma jeszcze pełnego info
No tak,nazwa kempingu jedyna słuszna 

Dwie miłości,jedna pasja - to Kotuś,Marysia i Lancia,rzecz jasna 
Fiat 126p przebieg 7tys 89r.
2x Alfa 164 3.0v6 24v/12v 93r./95r.
Alfa 166 3.0v6 24v 99r.
Alfa 159 SW 1.9JTDm 16v 07r.
Wszystkie części do Lybry SW/Berlina 1.6,1.9,2.0,2.4

Fiat 126p przebieg 7tys 89r.
2x Alfa 164 3.0v6 24v/12v 93r./95r.
Alfa 166 3.0v6 24v 99r.
Alfa 159 SW 1.9JTDm 16v 07r.
Wszystkie części do Lybry SW/Berlina 1.6,1.9,2.0,2.4
hehehheh nawet nie zwróciłem uwagi 

- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Tak oglądam fotki tych domków- ktoś się orientuje czy w nich są jakieś WC-ty, prysznice? Czy tylko wersje lux (jakieś 5-osobowe albo "rybarskie"
)?
No i za furę trzeba dopłacać? Coś tam jest na dole w cenniku..

Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Może Czescy Bracia załatwią jakieś zniżkiTomzik pisze:Tak oglądam fotki tych domków- ktoś się orientuje czy w nich są jakieś WC-ty, prysznice? Czy tylko wersje lux (jakieś 5-osobowe albo "rybarskie")?

- Tomzik
- Klubowicz
Chodzi mi przede wszystkim o warunki sanitarne.
Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Na wypadek proponuje wrzucić Domestos do bagażnikaTomzik pisze:Chodzi mi przede wszystkim o warunki sanitarne.

Nigdy nie byliście na Campingu? 

- Tomzik
- Klubowicz
No my akurat nie byliśmy na campingu i generalnie jesteśmy dośc wybredni, dlatego dopytuję 

Popieram Tomzika po przerzuceniu zdjęć - Alan czy możesz ewentualnie pomyśleć o wizji lokalnej miejsca?
Czy ewentualnie wchodzą w grę noclegi w innym miejscu w pobliżu (gdyby ktoś wolał lepszy standard)?
Ja nawet nie myślę o luksusach, tylko tak jak zauważył Tomzik - warunki sanitarne (głupio by było się np. nie myć przez 3 dni) -chodzi o to, żeby było czysto i schludnie. Oczywiście wiem - nie Ty to organizujesz, ale jesteś naszym głównym źródłem informacji
Czy ewentualnie wchodzą w grę noclegi w innym miejscu w pobliżu (gdyby ktoś wolał lepszy standard)?
Ja nawet nie myślę o luksusach, tylko tak jak zauważył Tomzik - warunki sanitarne (głupio by było się np. nie myć przez 3 dni) -chodzi o to, żeby było czysto i schludnie. Oczywiście wiem - nie Ty to organizujesz, ale jesteś naszym głównym źródłem informacji

Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
- Gros
- Klubowicz
- Imię: BogdanA
CiociaciociaE pisze:Popieram Tomzika po przerzuceniu zdjęć - Alan czy możesz ewentualnie pomyśleć o wizji lokalnej miejsca?

Czas biegnie a wszystko lekko mdłe

Tak,wizja lokalna będzie.Wybieram się tam z Dawidem na inspekcję jak tylko warunki pogodowe będą normalne czyli w okolicy marca