Nic tylko usiąść i płakać

Czekam na wieści.
wiesz co, rzeczywiście są takie ceny, bo tylnie jest razem z piastą dlatego wys. cena ok 600-700 zł, przód juz tańszy ok 280-330 zł..Szukaliśmy z Radiczem do jego Kapci i wiem, że znalazł gdzieś taniej..napisz do niego na priva..i zapytaj."Pawlacz" pisze:Oczywiście chodzi mi o łożysko a nie "łóżysko"...
Właśnie "wisi" na allegro (ale nie wiem czy ten typ):"Pawlacz" pisze:Czy można to gdzieś taniej kupić?
Czekam na wieści.
Przydałaby się fota z drugiej strony łożyska"PeGaZ" pisze:Właśnie "wisi" na allegro (ale nie wiem czy ten typ):"Pawlacz" pisze:Czy można to gdzieś taniej kupić?
Czekam na wieści.
łożysko allegro
Taaa... tylko padły akurat dwa najdroższe!!! Te na przód normalnie kosztują ok. 200 PLN/szt."Pawlacz" pisze:Radicz ciesz się bo koła są cztery...Mogło paść tych łożysk jeszcze więcej
No wlasnie, w wesrji pzed zmianami tylna piasta miala zintegrowany czujnik ABSu, wiem bo z tego powodu wymienialem cala piaste (walna mi czujnik)."Radicz" pisze:[
Pawlacz, sprawdź, który masz dokładnie model
Analizując ceny na intercars, powinno to być to łożysko. Do kappy są dwa rodzaje na tył:"Pawlacz" pisze:Dla zainteresowanych podaję symbol katalogowy tego łożyska: VKBA-3544
Oczywiście jak już wspominałem producent SKF.
Mam natomiast pytanie czy ktoś z Was może już kiedyś skorzystał z tego łóżyska przy naprawie Lancii (przypominam - model po zmianach) i czy rzeczywiście okazało się tym czego szukaliście?
pzdr.
Wg mnie jest to koncowka (8 cyfr) numeru VIN!"PeGaZ" pisze:
Numer podwozia - zdaje się to ricambi - można uzyskać w EPER-ze na podstawie numeru VIN, lub z książki gawarancyjnej, lub - może jeszcze z czegoś innego (zdaje się, nie jest to końcówka numeru VIN - ale może się mylę?).