i tak zgłosiła mi, że wczoraj ok. 13 w Gliwicach na pl. Piastów zauważyła ciemnozieloną Lybrę na bytomskich numerach. A ja z dwa dni temu widziałem srebrnego Thesisa na Pszyczyńskiej, tak po godz. 14, numerów nie pamiętam

No to pozdrowienia również dla małżonkimarcin80801 pisze:dzięki Markiz za kalendarzyk to właśnie moja lucynka . Moja żonka tam przeważnie parkuje jak do pracy jedzie
Choć piękny, to czasem niestety niebezpieczny.markiz68 pisze:No to pozdrowienia również dla małżonkimarcin80801 pisze:dzięki Markiz za kalendarzyk to właśnie moja lucynka . Moja żonka tam przeważnie parkuje jak do pracy jedzieZadowolona z samochodu
Kobieta za kółkiem Lancii to dla mnie piękny widok
A jakim to żółtym potworem śmigasz śmigasz ??Polej pisze:markiz68 pisze:[quote Nic, tylko jechać JCB-kiem i zawadzić
oj, osobiście nie śmigam,bo brak uprawnień, ale w pracy często się z kierowcami robiło przejazdyLybraSW pisze:A jakim to żółtym potworem śmigasz śmigasz ??Polej pisze:markiz68 pisze:[quote Nic, tylko jechać JCB-kiem i zawadzić
Ustrzeliłeś Psadowa podczas ślubu bratastabraf pisze:Fotka strzelona przy okazji ślubu 08.01.2011r w KrakowieŁadny parasol - niee