Lybra - Przekładka drzwi Kraków
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Lybra - Przekładka drzwi Kraków
Poszukuję w Krakowie serwisu/lakiernika który podejmie się przełożenia drzwi w mojej Lybrze (sedan). Drzwi pasażera są wgniecione - ostre złamanie blachy, widać ocynk. Posiadam drzwi na wymianę - wymagają niewielkich poprawek lakierniczych, ale są w dużo lepszym stanie niż obecne. Boję się by podczas przekładki nie ucierpiały delikatne plastikowe elementy itd. Czy możecie polecić kogoś godnego zaufania?
Lancia Lybra Berlina 2.4 JTD, 140KM
- ThemADI_NS
- Klubowicz
- Imię: Adam
Re: Lybra - Przekładka drzwi Kraków
A musi być z Krakowa? A gdyby tak przywieźć ją do Nowego Sącza? Już nieraz naprawialiśmy auta od Was więc przypuszczam, że dla niektórych przejechanie 100km do lakiernika nie jest większym problemem 

- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
Ja osobiście polecam tego typu serwisowanie u Adama i RomkaThemADI_NS pisze:A musi być z Krakowa? A gdyby tak przywieźć ją do Nowego Sącza? Już nieraz naprawialiśmy auta od Was więc przypuszczam, że dla niektórych przejechanie 100km do lakiernika nie jest większym problemem

Na wiosnę jeszcze malowanko po całości i też u nich

A i mini spocika można by zorganizować

Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
W końcu zmieniłem drzwi samodzielnie
W sumie dzień zabawy - wymiana spinek tapicerskich na nowe i nowy wodzik do podnośnika szyby - stary rozleciał się przy demontażu podnośnika. Całe szczęście nowy wodzik już był przygotowany. Dodatkowo założyłem nowe wygłuszenie drzwi. Ogólnie zabawa przednia - trzeba się uzbroić w cierpliwość.

Lancia Lybra Berlina 2.4 JTD, 140KM