Lybra - Przekładka drzwi Kraków

Grupa Śląsk i Małopolska

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1

Torr
Dopiero zaczyna na naszym forum

Lybra - Przekładka drzwi Kraków

Post autor: Torr » 02 mar 2011, 20:39

Poszukuję w Krakowie serwisu/lakiernika który podejmie się przełożenia drzwi w mojej Lybrze (sedan). Drzwi pasażera są wgniecione - ostre złamanie blachy, widać ocynk. Posiadam drzwi na wymianę - wymagają niewielkich poprawek lakierniczych, ale są w dużo lepszym stanie niż obecne. Boję się by podczas przekładki nie ucierpiały delikatne plastikowe elementy itd. Czy możecie polecić kogoś godnego zaufania?
Lancia Lybra Berlina 2.4 JTD, 140KM

Awatar użytkownika
ThemADI_NS
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Adam

Re: Lybra - Przekładka drzwi Kraków

Post autor: ThemADI_NS » 04 mar 2011, 21:14

A musi być z Krakowa? A gdyby tak przywieźć ją do Nowego Sącza? Już nieraz naprawialiśmy auta od Was więc przypuszczam, że dla niektórych przejechanie 100km do lakiernika nie jest większym problemem ;)
Obrazek Oj... miejsca coraz mniej... ;)

Awatar użytkownika
stabraf
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej

Post autor: stabraf » 04 mar 2011, 22:56

ThemADI_NS pisze:A musi być z Krakowa? A gdyby tak przywieźć ją do Nowego Sącza? Już nieraz naprawialiśmy auta od Was więc przypuszczam, że dla niektórych przejechanie 100km do lakiernika nie jest większym problemem ;)
Ja osobiście polecam tego typu serwisowanie u Adama i Romka : yesyes : Dwa dni temu odebrałem swoją od nich i robota zrobiona perfekcyjnie : ok2 :
Na wiosnę jeszcze malowanko po całości i też u nich ;)
A i mini spocika można by zorganizować :D

Torr

Post autor: Torr » 09 maja 2011, 16:12

W końcu zmieniłem drzwi samodzielnie :) W sumie dzień zabawy - wymiana spinek tapicerskich na nowe i nowy wodzik do podnośnika szyby - stary rozleciał się przy demontażu podnośnika. Całe szczęście nowy wodzik już był przygotowany. Dodatkowo założyłem nowe wygłuszenie drzwi. Ogólnie zabawa przednia - trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Lancia Lybra Berlina 2.4 JTD, 140KM

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Śląsk i Małopolska :::”