jak się umawiamy w końcu????
proponuję:

1.kto ma ochote to ok.12,30 pod filią Muzeum Techniki na Żelaznej 51/53 jest Festiwal Zabytków Motoryzacji "NORBLIN 2006", Ta cykliczna impreza odbędzie się w Roku Jubileuszowym Fabryki Samochodów Osobowych, w tym roku mija bowiem 55 lat od powstania fabryki. Festiwal będzie też częścią obchodów Święta Muzeum Techniki, które przypada 5 czerwca tj. w 131 rocznicę zatwierdzenia statutu pierwszego muzeum technicznego w Warszawie. Festiwal składać się będzie z ekspozycji na terenie zabytkowej fabryki Norblina, na której prezentowane będą zabytkowe samochody, motocykle, autobusy, unikatowe prototypy i samochody sportowe. BIliet 10 zł, na leg. 5 zł (sorry za powtórke opisu ale to tak żeby zachęcić!)
2. kto nie ma ochoty lub nie może to 15:00 na parkingu Mc Donalds w Wilanowie z zapasem na grilla...(ja grila wezmę i podpałke..tylko zabierzcie prowiant),
3. PLAN B , słuchajcie co proponujecie jakby padał deszcz i nici z grilla?Blue CIty (szara strefa), CH Targówek o 15:00? może kręgle, bilard??
pomyślcie!!! => czekam na propozycję.....mam nadzieje że na spotkanko dotrze sporo osób ...i Nasz Jeremy juz też da radę...i Wujek_2000 Compablo..bo dawno się nie pokazywaliście!!

a w ogóle to kto ma zamiar sie pojawić oprócz Agi,mnie, Nata, Larrego, Radicza, Rado, Manka, KJ, Arka,Pew ....Prezes...itd???

pozdr.