Jaka woda w Bałtyku
- annubis17
- Forumowicz/ka
- Imię: Damian
Re: Jaka woda w Bałtyku
No nie, zabije siebie. Że też ja wcześniej tu nie zajrzałem 

Citroen XM 2.1D / Lancia Kappa 2.0 VIS
- annubis17
- Forumowicz/ka
Tydzien temu była ciepłaAlan pisze:A generalnie to jaka woda w Bałtyku?Bo za kilka dni jadę

Wrocław i Olkusz bawił nad Bałtykiem ładnych kilka dni i stale się kąpali, więc pewnie dało się wysiedzieć. W maju woda była lodowata i w zasadzie musiałam się ubrać, żeby do niej wejść. Ale cóż - być nad morzem i się nie wykąpać 

Zaglądaj tu częściej. Jak dożyjemy, to następne spotkanie w październiku. Będzie kąpielannubis17 pisze:No nie, zabije siebie. Że też ja wcześniej tu nie zajrzałem

- annubis17
- Forumowicz/ka
Teraz już będę, do października dożyjemy jeszczeBea pisze:Zaglądaj tu częściej. Jak dożyjemy, to następne spotkanie w październiku. Będzie kąpielannubis17 pisze:No nie, zabije siebie. Że też ja wcześniej tu nie zajrzałem

- annubis17
- Forumowicz/ka
Jeżeli się liczę, to mieszkam niedalekoAlan pisze:Będzie ktoś na początku lipca?

Szybki look na mapę...gdzie jest Koszalin...chwila....
Będę w Pobierowie....całe 96Km
Może podjadę zobaczyć Watażkę 
Będę w Pobierowie....całe 96Km

- Gros
- Klubowicz
- Imię: BogdanA
W październiku jest niebezpiecznie bo rekiny atakuję przecież Beatko -zapomniałaś co mi się przytrafiło ? Gdyby nie Piotr nie uszedł bym z życiemBea pisze:Zaglądaj tu częściej. Jak dożyjemy, to następne spotkanie w październiku. Będzie kąpielannubis17 pisze:No nie, zabije siebie. Że też ja wcześniej tu nie zajrzałem

- annubis17
- Forumowicz/ka
No ładnie ładnie, nie wiedzieć gdzie jest Koszalin, a wiedzieć gdzie jest mniejsze miasteczko KołobrzegAlan pisze:Szybki look na mapę...gdzie jest Koszalin...chwila....

annubis17 pisze:Teraz już będę, do października dożyjemy jeszczeBea pisze:Zaglądaj tu częściej. Jak dożyjemy, to następne spotkanie w październiku. Będzie kąpielannubis17 pisze:No nie, zabije siebie. Że też ja wcześniej tu nie zajrzałemTylko woda już będzie dosyć chłodna.
Zawsze w październiku jest "chłodna", ale my i tak robimy nalot na "Watażkową Chatę"

Przybłąkał się jedenGros pisze:W październiku jest niebezpiecznie bo rekiny atakuję przecież Beatko -zapomniałaś co mi się przytrafiło ? Gdyby nie Piotr nie uszedł bym z życiemBea pisze:Zaglądaj tu częściej. Jak dożyjemy, to następne spotkanie w październiku. Będzie kąpielannubis17 pisze:No nie, zabije siebie. Że też ja wcześniej tu nie zajrzałem

- Gros
- Klubowicz
- Imię: BogdanA
Jeden Bogdan w Bałtyku i jeden rekin i że musieliśmy się spotkaćBea pisze:Przybłąkał się jedenGros pisze:W październiku jest niebezpiecznie bo rekiny atakuję przecież Beatko -zapomniałaś co mi się przytrafiło ? Gdyby nie Piotr nie uszedł bym z życiemBea pisze:Zaglądaj tu częściej. Jak dożyjemy, to następne spotkanie w październiku. Będzie kąpielannubis17 pisze:No nie, zabije siebie. Że też ja wcześniej tu nie zajrzałemDobrze, że Dorotka była i Cię opatrzyła...

- faraon
- Moderator Globalny
- Imię: Andrzej
A ja będę w Sarbinowie w dniach 13 - 18 sierpień. Ktoś jeszcze.Alan pisze:Będzie ktoś na początku lipca?
A stamtąd, po drodze do Gizewa, zahaczam o Podczele do Watażki, biorę go na hol

Samochodem kieruje głowa. Ręce i nogi to tylko robole ...
Niewidomy może jeździć samochodem ..... - jako pasażer ....
ZAPRASZAM DO SKLEPIKU KLUBOWEGO - TAKICH GADŻETÓW NIE KUPISZ NIGDZIE
<<<- klik
Kappa Coupe 3.0 24v automat nr 191 - 1997 - KLIK
FIAT Croma II; 2.4 M-Jet automat - 2008 - KLIK
była =>Kappa SW 2.0 20v + LPG - 1997 - KLIK
była =>Delta HPE 1,6 + LPG Vialle - 1999 - KLIK
Były: Syrena 105 (1974, 1979); PF 125p (1980, 1987); Polonez (1989); MB W123 (1983); Palio weekend (1998); IVECO TD (1998)
Niewidomy może jeździć samochodem ..... - jako pasażer ....
ZAPRASZAM DO SKLEPIKU KLUBOWEGO - TAKICH GADŻETÓW NIE KUPISZ NIGDZIE

Kappa Coupe 3.0 24v automat nr 191 - 1997 - KLIK
FIAT Croma II; 2.4 M-Jet automat - 2008 - KLIK
była =>Kappa SW 2.0 20v + LPG - 1997 - KLIK
była =>Delta HPE 1,6 + LPG Vialle - 1999 - KLIK
Były: Syrena 105 (1974, 1979); PF 125p (1980, 1987); Polonez (1989); MB W123 (1983); Palio weekend (1998); IVECO TD (1998)