SSSuper Drift 2011 w Sosnowcu 18-19 czerwca

Grupa Śląsk i Małopolska

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1

Awatar użytkownika
bufi
Klubowicz
Klubowicz

Re: SSSuper Drift 2011 w Sosnowcu 18-19 czerwca

Post autor: bufi » 19 cze 2011, 11:48

Proponuję 14tą , hala makro Sosnowiec - Wyjście . :)

Awatar użytkownika
Sopel
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Sopel » 19 cze 2011, 12:28

... ja na MAKRO dzisiaj nie jadę - tylko 1/4 w Centrum Sosnowca - będę Tam od 15.45

... dla Tych co nie byli pod MAKRO jeszcze to polecam - naprawdę warto !!!
Lancia Delta II 1.6 PB/LPG
Fiat Tempra 1.6 PB IRL
Fiat Marea Weekend 2.4 TD
Fiat UNO 1.2 ABARTH

Awatar użytkownika
MaxPK
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: MaxPK » 19 cze 2011, 21:15

Sopel pisze:... ja na MAKRO dzisiaj nie jadę - tylko 1/4 w Centrum Sosnowca - będę Tam od 15.45

1/4 ponoć cienizna i szkoda kasy... za to na makro byłem nie było nikogo a ja właśnie wróciłem do domku... ^^
Obrazek
A595 Competizione `17

Awatar użytkownika
bufi
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: bufi » 20 cze 2011, 0:50

MaxPK pisze:
Sopel pisze:... ja na MAKRO dzisiaj nie jadę - tylko 1/4 w Centrum Sosnowca - będę Tam od 15.45

1/4 ponoć cienizna i szkoda kasy... za to na makro byłem nie było nikogo a ja właśnie wróciłem do domku... ^^
Jak to ? Xtx był : yesyes : . Ja też na motągu na dwie godziny zawitałem :)

Awatar użytkownika
XTX
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Darek

Post autor: XTX » 20 cze 2011, 7:56

bufi pisze:
MaxPK pisze:

Dokładnie tak :D Byłem od 12.30 do końca zawodów, a nawet jeszcze ładny kawałek drifttaxi obejrzałem czekając na Żonę :D Spod Makro wyjeżdżałem o 19.30. Zdążyłem 3, albo 4 razy zmoknąć i wyschnąć :lol: ...a nogi mi do d..py wchodziły od kilkugodzinnego stania : gafa :
Pierwszy raz wybrałem się na taką imprezę i muszę przyznać, że wrażenia są nieziemskie : yesyes : mają Goście opanowaną do perfekcji jazdę bokiem :D
MaxPK dzięki za informację tutaj, bo bez tego pewnie bym nawet nie wiedział, że coś takiego jest w pobliżu 8-O Szkoda tylko, że się nie spotkaliśmy (pewnie dlatego, że jeden drugiego nie rozpoznał : gafa : ), ale myślę, że to nadrobimy - w końcu codziennie jestem w Rybniku (pracuję tam), a i z reguły przez Żory przejeżdżam ;) ...daj namiary na PW - masz u mnie browara :D
p.s. Bufi, jak pojechałeś, to była jeszcze jedna efektowna "banda" ;) :lol:
p.s. 2 gdyby ktoś słyszał o kolejnej tego typu imprezie w naszym rejonie, proszę o info, bo nie chciałbym przegapić :D
Lybra 1,9 jtd <== moja pierwsza Lancia :D

Awatar użytkownika
MaxPK
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: MaxPK » 20 cze 2011, 14:13

XTX pisze:
bufi pisze:
MaxPK pisze:

Dokładnie tak :D Byłem od 12.30 do końca zawodów, a nawet jeszcze ładny kawałek drifttaxi obejrzałem czekając na Żonę :D Spod Makro wyjeżdżałem o 19.30. Zdążyłem 3, albo 4 razy zmoknąć i wyschnąć :lol: ...a nogi mi do d..py wchodziły od kilkugodzinnego stania : gafa :
Pierwszy raz wybrałem się na taką imprezę i muszę przyznać, że wrażenia są nieziemskie : yesyes : mają Goście opanowaną do perfekcji jazdę bokiem :D
MaxPK dzięki za informację tutaj, bo bez tego pewnie bym nawet nie wiedział, że coś takiego jest w pobliżu 8-O Szkoda tylko, że się nie spotkaliśmy (pewnie dlatego, że jeden drugiego nie rozpoznał : gafa : ), ale myślę, że to nadrobimy - w końcu codziennie jestem w Rybniku (pracuję tam), a i z reguły przez Żory przejeżdżam ;) ...daj namiary na PW - masz u mnie browara :D
p.s. Bufi, jak pojechałeś, to była jeszcze jedna efektowna "banda" ;) :lol:
p.s. 2 gdyby ktoś słyszał o kolejnej tego typu imprezie w naszym rejonie, proszę o info, bo nie chciałbym przegapić :D
Widziałem na parkingu tylko srebrną lybre na SD, ja stałem bordową kappa zaraz przy wejściu. Podobnie podczas imprezy zdarzyłem zmoknać i wychnać ze 3 razy :D Co do perfekcji to byłem miło zakoczony poziomem klasy fan bo na prawde dawali rade, top32 było troche okrojone ze ścisłej czołówki która była w warszawie na verwa coś tam... Top 4 dawało rade szkoda że pod koniec to drift taxi było tak słabo zorganizowane bo chciałem się pylnąć no ale przynajmniej 6dych w portfelu sie ostało...
Co do spotykania po klasie fan kreciłem się troche po parkingu żeby wychaczyć ziomków no niestety nie poznaliśmy sie, ale za to spotkałem sie ze znajomymi z ffp, co do informacji o tego typu imprezach to spoko będe pamietał i nawet moge jakieś ciekawsze propozycje podsyłać na pw ^^
Obrazek
A595 Competizione `17

Awatar użytkownika
bufi
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: bufi » 20 cze 2011, 14:17

Awatar użytkownika
Sopel
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Sopel » 21 cze 2011, 12:56

... planowana relacja z Sosnowca w TVN Turbo w najbliższy czwartek 23.06.2011 o 17.30 "Królowie driftu"

http://www.tvnturbo.pl/program/2695/view
Lancia Delta II 1.6 PB/LPG
Fiat Tempra 1.6 PB IRL
Fiat Marea Weekend 2.4 TD
Fiat UNO 1.2 ABARTH

przemas81
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: przemas81 » 21 cze 2011, 22:02

MaxPK pisze:co do informacji o tego typu imprezach to spoko będe pamietał i nawet moge jakieś ciekawsze propozycje podsyłać na pw

Zarejestruj sie na stronach SSS i będa Ci wszytsko mailem przysyłać-dwa lata temu w cyklu Gecko Cup-podobna impreza była niedaleko mnie w borsku-,miałem okazję pośmigac tam na 1/4 z powaznymi furami,znane nam ritmo,1040 koni w audi i tego typu fury.i tez wam powiem że z robstonem tez mokliśmy jak wariaci,ale warto było pojechać
Lancia Phedra 2.0 desel...Auto na codzien mojej zonki
Lancia Delta 2.0 turbo-moja zabawka-poki co w czesciach
Volvo xc 90- wół roboczy
Yamaha r1 RN09 plus FZR 600-moje
Aprilia rs125.....poczatki przygody z dwoma kolami mojej zonki

Byly kappy 2.4 lpg +2.4 tds,zeta 2.0 turbo,lybra 1.9 jtd

Awatar użytkownika
MaxPK
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: MaxPK » 21 cze 2011, 22:37

przemas81 pisze:
MaxPK pisze:co do informacji o tego typu imprezach to spoko będe pamietał i nawet moge jakieś ciekawsze propozycje podsyłać na pw

Zarejestruj sie na stronach SSS i będa Ci wszytsko mailem przysyłać-dwa lata temu w cyklu Gecko Cup-podobna impreza była niedaleko mnie w borsku-,miałem okazję pośmigac tam na 1/4 z powaznymi furami,znane nam ritmo,1040 koni w audi i tego typu fury.i tez wam powiem że z robstonem tez mokliśmy jak wariaci,ale warto było pojechać
Czemu uważasz że nie jestem zarejestrowany? Z szeroko pojętym tuningiem i imprezami mniej lub bardziej z nim zwiazanymi mam do czynienia na poważnie już z 6 lat wiec te i inne strony nie sa mi obce :p
Obrazek
A595 Competizione `17

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Śląsk i Małopolska :::”