A może by tak w Rzeszowie ....

Grupa Lubelskie i Podkarpackie

Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk

Awatar użytkownika
faraon
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Imię: Andrzej

Re: A może by tak w Rzeszowie ....

Post autor: faraon » 20 lip 2011, 22:34

Rzeszowiacy ... :!: :!:
Zaproponujcie pewną opcję, gdzie możemy spokojnie usiąść i pogadać, tym bardziej, że pogoda może nam spłatać figla :x
Samochodem kieruje głowa. Ręce i nogi to tylko robole ...
Niewidomy może jeździć samochodem ..... - jako pasażer ....

ZAPRASZAM DO SKLEPIKU KLUBOWEGO - TAKICH GADŻETÓW NIE KUPISZ NIGDZIE :!: :!: :!: <<<- klik

Kappa Coupe 3.0 24v automat nr 191 - 1997 - KLIK
FIAT Croma II; 2.4 M-Jet automat - 2008 - KLIK
była =>Kappa SW 2.0 20v + LPG - 1997 - KLIK
była =>Delta HPE 1,6 + LPG Vialle - 1999 - KLIK
Były: Syrena 105 (1974, 1979); PF 125p (1980, 1987); Polonez (1989); MB W123 (1983); Palio weekend (1998); IVECO TD (1998)

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: wujekp » 20 lip 2011, 23:44

Ramzes_II pisze:10:50 zbiórka pod MacDonkiem w Debicy dla jadących na zlot do Rzeszowa :)
Wyjazd o 11:05 :)
Ten MacDonek to gdzie? Tak jak Andrzej pisał postaramy się być, chociaż to jeszcze nic pewnego. Ale na wszelki wypadek zapodajcie adres, który można wklepać w GPSa co by do Was dołączyć. Niestety jeśli będziemy to raczej czołgiem, bo Kappy nie uda się raczej uruchomić do weekendu.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8

Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

Awatar użytkownika
Ramzes_II
Odszedł od nas na zawsze
Odszedł od nas na zawsze
Imię: Dominik

Post autor: Ramzes_II » 21 lip 2011, 9:49

faraon pisze:Rzeszowiacy ... :!: :!:
Zaproponujcie pewną opcję, gdzie możemy spokojnie usiąść i pogadać, tym bardziej, że pogoda może nam spłatać figla :x
Pogoda zamówiona. Bedzie ładnie.
wujekp pisze:
Ramzes_II pisze:10:50 zbiórka pod MacDonkiem w Debicy dla jadących na zlot do Rzeszowa :)
Wyjazd o 11:05 :)
Ten MacDonek to gdzie? Tak jak Andrzej pisał postaramy się być, chociaż to jeszcze nic pewnego. Ale na wszelki wypadek zapodajcie adres, który można wklepać w GPSa co by do Was dołączyć. Niestety jeśli będziemy to raczej czołgiem, bo Kappy nie uda się raczej uruchomić do weekendu.
Dębica - Stacja benzynowa i McDonek na wylocie obwodnicy w kierunku Rzeszowa. Wujek: 661-104-166 -masz fon do mnie. Jesli masz szczegółowe pytania ;)
Tuning oraz diagnostyka JTD, JTDm, TDI, CDI, HDI ... i HGW :D

>>>>>>>>>>>>>>>>>>tel: 661-104-166
<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Awatar użytkownika
Dudi
Członek Zarządu LKP
Członek Zarządu LKP
Kontakt:

Post autor: Dudi » 21 lip 2011, 10:37

Taz, ty się może wybierasz??? Koszty możemy podzielić, bo moja Lusia dostaje nowy lakier i na weekend nie będę miał :roll: :| :)
Dudi
Fiat Brava 80 16v SX / Alfa Romeo 156 2.0 16v Selespeed / Lancia Lybra SW 1.9 JTD 115 LX Verde Olimpia
Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair 170KM Distinctive
Fiat Fullback 2.4 MJ LuxNAV 180KM
Nysa Towos 522 '86 (do poprawek) / YAMAHA YZF-R6 (eeeeeeeRRRRRRrrrrr sześć)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ramzes_II
Odszedł od nas na zawsze
Odszedł od nas na zawsze

Post autor: Ramzes_II » 24 lip 2011, 17:35

No Panowie... powiem krótko: WSTYD. Z Lanci był Andrzej (Faraon) i ja. Za to nie zawiedli koledzy z Alfy i Fiata. Dzięki nim bylo świetnie, był grill, kiełbaski itp. Kto nie był, niech załuje.

kilka fotek w wątku na" Forum Alfy
Ostatnio zmieniony 24 lip 2011, 18:09 przez Ramzes_II, łącznie zmieniany 1 raz.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: marmal » 24 lip 2011, 17:53

Ramzes_II pisze:No Panowie... powiem krótko: WSTYD. Z Lanci był Andrzej (Faraon) i ja. Za to nie zawiedli koledzy z Alfy i Fiata. Dzięki nim bylo świetnie, był grill, kiełbaski itp. Kto nie był, niech załuje.
Trudno być wszędzie w każdym miejscu, wczoraj był również spot w Wieliczce. Cieszmy się tym iż możemy się spotykać i dzielić radością na forum. Faraon - jak na przy-wódcę ;) :) przystało obronił honor LKP i lancistów :D Świetna sprawa iż Alfiści coraz bardziej łączą się z nami w ramach włoszczyzny. : yesyes :
Pozdrawiam - Marian

Awatar użytkownika
Ramzes_II
Odszedł od nas na zawsze
Odszedł od nas na zawsze

Post autor: Ramzes_II » 24 lip 2011, 18:15

marmal pisze:
Ramzes_II pisze:No Panowie... powiem krótko: WSTYD. Z Lanci był Andrzej (Faraon) i ja. Za to nie zawiedli koledzy z Alfy i Fiata. Dzięki nim bylo świetnie, był grill, kiełbaski itp. Kto nie był, niech załuje.
Trudno być wszędzie w każdym miejscu, wczoraj był również spot w Wieliczce. Cieszmy się tym iż możemy się spotykać i dzielić radością na forum. Faraon - jak na przy-wódcę ;) :) przystało obronił honor LKP i lancistów :D Świetna sprawa iż Alfiści coraz bardziej łączą się z nami w ramach włoszczyzny. : yesyes :
Trudno winić za nieobecność Ciebie. Ty masz 200 km do Reszowa. Nasi Tubylcy zawiedli na całej linii.
Bardzo fajnie układa sie na razie współpraca z Alfistami. Możemy sobie wszyscy życzyć aby było coraz lepiej.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: wujekp » 24 lip 2011, 21:08

My niestety musieliśmy zmienić plany, szczególnie, że Kappa jeszcze nie na chodzie. Oczywiście, że żałujemy.
Szkoda faktycznie, że lokalne towarzystwo Lanciowe nie ma chęci na integrację. Sezon urlopowy, sezonem urlopowym, ale wszyscy chyba nie wyjechali?
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8

Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

Awatar użytkownika
Ramzes_II
Odszedł od nas na zawsze
Odszedł od nas na zawsze

Post autor: Ramzes_II » 24 lip 2011, 21:36

wujekp pisze:

My niestety musieliśmy zmienić plany, szczególnie, że Kappa jeszcze nie na chodzie. Oczywiście, że żałujemy.
Szkoda faktycznie, że lokalne towarzystwo Lanciowe nie ma chęci na integrację. Sezon urlopowy, sezonem urlopowym, ale wszyscy chyba nie wyjechali?
No szkoda ze Was nie było, ale sila wyższa. Andrzej mówił ze dzis rano rozmawialiście i jednak nici wyszły z przyjazdu. Kappę było zapiąć na hol za jakiegoś tira co na ukraine leciał. Przechwycilibyśmy Was w Rzeszowie :) A kapiszona tyle chłopa by nareperowało tak ze wrócilibyście na 3 auta w tym pewnie jeden maluch :D i jeszcze częsci zapasowe w bagażnikach by zostały :D

<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: marmal » 24 lip 2011, 21:40

wujekp pisze:

Przeglądałem te zdjęcia z Forum Alfy - naprawdę ładne te B-mki :) Najważniejsze iż się spotykacie w regionie, kiedyś to zaowocuje :D
Pozdrawiam - Marian

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Lubelskie i Podkarpackie:::”