Czy oznaczenia na module muszą być identyczne? tzn.
mój wymontowany ma >PP T40< 883. zakupiony mimo zapewnień, że jest identyczy ma tylko ten symbol 883

porównanie modułów jest niemozliwe widać to na zdjeciach w innym temacie jest spalony.
pozdro

Informacja z LT jeżeli zielony to ok,skyblu pisze:Pozwalam sobie na pokrewny temat sterownika szyb. p.
mój wymontowany ma >PP T40< 883. zakupiony mimo zapewnień, że jest identyczy ma tylko ten symbol 883czy ktoś potrafi wydać opinię czy to bez znaczenia?!
porównanie modułów jest niemozliwe widać to na zdjeciach w innym temacie, jest spalony.
pozdro
No to gratulacje tylko nie bardzo wiem dla kogo bo szkoda, że informujący nie powiedzieli, że jaki by sterownik biały czy zielony nie zamontować to szyby i tak będą działały i jedyną różnicą po to była zmiana koloru jest więcej komfortu w sterowaniu szybami. Ogólnie mówiąc to jeden i drugi spełnia te same podstawowe funkcje.skyblu pisze:Informacja z LT jeżeli zielony to ok,skyblu pisze:Pozwalam sobie na pokrewny temat sterownika szyb. p.
mój wymontowany ma >PP T40< 883. zakupiony mimo zapewnień, że jest identyczy ma tylko ten symbol 883czy ktoś potrafi wydać opinię czy to bez znaczenia?!
porównanie modułów jest niemozliwe widać to na zdjeciach w innym temacie, jest spalony.
pozdrozamontuję zobaczę