Niebawem moja, wraca na drogi. Mam nadzieję, że na długo

Pewnie to ta sama, którą można bylo zobaczyć na także tego roku na Classicauto Cup w Miedzianej Górze.Nat pisze:Dobre pytanie - a nawet więcej - ile jest w Polsce?
Jedna - biała coupe, w całkiem dobrym stanie, jest w Warszawie. Można było ją podziwiać wystawioną na tegorocznej Auto Nostalgii (fotki gdzieś na forum).
Tak właśnie to ta.lukasdeopalenica pisze:Pewnie to ta sama, którą można bylo zobaczyć na także tego roku na Classicauto Cup w Miedzianej Górze.Nat pisze:Dobre pytanie - a nawet więcej - ile jest w Polsce?
Jedna - biała coupe, w całkiem dobrym stanie, jest w Warszawie. Można było ją podziwiać wystawioną na tegorocznej Auto Nostalgii (fotki gdzieś na forum).
Będzie i moja
Wygląda na to, że raczej tam powinienem szukać wsparcia, oczywiście poza betaboyz, które na tę chwilę jest praktycznie jedynym źródłem żywej informacji;)Nat pisze:Tak właśnie to ta.
Właściciel jest aktywnym użytkownikiem bratniego forum forzaitalia.pl
A widziałem na własne oczy, do tego pełne spektrum zasilania od gaźnikowca przez wtryskowe po volumex'yvolumetrico pisze:ze trzy stoja u Tadzika na hali:) cale spektrum, coupe, hpe i zagato.