Kappa - podłączenie pod kompa
Kappa - podłączenie pod kompa
Witam serdecznie. Mam pytanko do forumowiczów z Pomorskiego. Mianowicie, czy gdzieś w okolicy trójmiasta, najlepiej małego trójmiasta ( Wejherowo, Reda, Rumia ) podłączę swoją Kappę 2.0, 20v rok 1996 pod kompa? Może któryś z forumowiczów dysponuje takową możliwością? pozdrawiam i czekam na kontakt:) Przy okazji można pogadać o naszych Lanciach:)
- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Re: Kappa - podłączenie pod kompa
Jeśli nadal aktualne to ja mam kompa i interfejs, ale niestety Kwidzyn 

Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Tomek
Witam.
Jestem tutaj pierwszy raz ,ale z tobą Tomzik znamy się ,też jestem z Kwidzyna ,kopiłem kiedyś od ciebie lampę przednia.jak się też okazuje, obaj jesteśmy amatorami Junaka M-10 ,tez miałem ich parę. Na razie ,Mariusz.
Jestem tutaj pierwszy raz ,ale z tobą Tomzik znamy się ,też jestem z Kwidzyna ,kopiłem kiedyś od ciebie lampę przednia.jak się też okazuje, obaj jesteśmy amatorami Junaka M-10 ,tez miałem ich parę. Na razie ,Mariusz.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2013, 20:58 przez stabraf, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Używamy polskich liter. Interpunkcja. Poprawiłem.
- Tomzik
- Klubowicz
Kiedyś byłeś zarejestrowany chyba pod innym nickiem, albo to był Twój syn 
W sumie to dawno czarnej Kappy nie widziałem na mieście, za to pojawiła się jakaś Thesiska

W sumie to dawno czarnej Kappy nie widziałem na mieście, za to pojawiła się jakaś Thesiska

Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Tomek
Cześć Tomzik. Tak ,to był mój synek,ale wyjechał i teraz ja się tym zajmuje. Czarnej kapki nie widać ,bo mi padła i nie wiem co jej jest. Chyba potrzebny będzie konkretny warsztat. Czy mógłbyś skontaktować się ze mną ,podaje nr.724 487 506 . Ja niestety wszystkie kontakty straciłem, w tym twój, ponieważ zgubiłem swój telefon. Na razie.
Ostatnio zmieniony 13 lut 2013, 11:49 przez stabraf, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję za zainteresowanie, już mam kabelek i FES, niestety tylko wersja demo 

- Tomzik
- Klubowicz
Kolego, jakby co to ponad miesiąc temu wysłałem Ci PWLenys pisze:Cześć Tomzik. Tak ,to był mój synek,ale wyjechał i teraz ja się tym zajmuje. Czarnej kapki nie widać ,bo mi padła i nie wiem co jej jest. Chyba potrzebny będzie konkretny warsztat. Czy mógłbyś skontaktować się ze mną ,podaje nr.724 487 506 . Ja niestety wszystkie kontakty straciłem, w tym twój, ponieważ zgubiłem swój telefon. Na razie.