Kappa - wahacze wzdłużne tylnego zawieszenia

Awatar użytkownika
romo
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Kappa - wahacze wzdłużne tylnego zawieszenia

Post autor: romo » 13 maja 2004, 18:31

z jakiego autka pasuja w zawieszeniu tylnym kappy tuleje przednie/wieksze/wahacza tylnego.w kappie nie jest to czesc wymienna lecz trzeba kupic caly wahacz-drazek czy jak by to zwal wiadomo o co chodzi.Moze ktos z was wymienial.Po wymianie mniejszych tulejek dalej cos pukala wiec pojechalem na plyte i okazalo sie to co bylo OK na oko lata jak zyd po pustym sklepie.Tuleje mniejsze jak juz pisalem pasuja od kromy i kosztuja ok 15 zl.
Romo Kappa 2000 Turbo (LPG)

Awatar użytkownika
tomek
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Imię: Tomek
Kontakt:

Re: wahacze wzdluzne tylnego zawieszenia

Post autor: tomek » 14 maja 2004, 9:57

"romo" pisze:z jakiego autka pasuja w zawieszeniu tylnym kappy tuleje przednie/wieksze/wahacza tylnego.w kappie nie jest to czesc wymienna lecz trzeba kupic caly wahacz-drazek czy jak by to zwal wiadomo o co chodzi.Moze ktos z was wymienial.Po wymianie mniejszych tulejek dalej cos pukala wiec pojechalem na plyte i okazalo sie to co bylo OK na oko lata jak zyd po pustym sklepie.Tuleje mniejsze jak juz pisalem pasuja od kromy i kosztuja ok 15 zl.
Vemapol Jablonna, maja zamienniki same tuleje. Nie wiem czy sa jeszcze do jakiegos auta z koncernu Fiata. Pamietam kiedys dyskusje na PMS, ze jedne tuleje byly do Kappy i.... Kamaza ;)
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(

Awatar użytkownika
romo
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: romo » 14 maja 2004, 16:23

"tomek" pisze:
"romo" pisze:z jakiego autka pasuja w zawieszeniu tylnym kappy tuleje przednie/wieksze/wahacza tylnego.w kappie nie jest to czesc wymienna lecz trzeba kupic caly wahacz-drazek czy jak by to zwal wiadomo o co chodzi.Moze ktos z was wymienial.Po wymianie mniejszych tulejek dalej cos pukala wiec pojechalem na plyte i okazalo sie to co bylo OK na oko lata jak zyd po pustym sklepie.Tuleje mniejsze jak juz pisalem pasuja od kromy i kosztuja ok 15 zl.
Vemapol Jablonna, maja zamienniki same tuleje. Nie wiem czy sa jeszcze do jakiegos auta z koncernu Fiata. Pamietam kiedys dyskusje na PMS, ze jedne tuleje byly do Kappy i.... Kamaza ;)
Tomek daj mi namiary na Vemapol

Awatar użytkownika
tomek
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Kontakt:

Post autor: tomek » 17 maja 2004, 8:09

"romo" pisze:Tomek daj mi namiary na Vemapol
http://www.vemapol.com.pl
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(

Awatar użytkownika
romo
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: romo » 17 maja 2004, 19:11

"tomek" pisze:
"romo" pisze:Tomek daj mi namiary na Vemapol
http://www.vemapol.com.pl
Ten adres juz przerabiałem ale tam trzeba hasełka inaczej moge sobie poogldac tylko pierwsza strone

Awatar użytkownika
tomek
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Kontakt:

Post autor: tomek » 18 maja 2004, 7:59

"romo" pisze: http://www.vemapol.com.pl
Ten adres juz przerabiałem ale tam trzeba hasełka inaczej moge sobie poogldac tylko pierwsza strone
To Wybierz 'O firmie' i zadzwon ;) innej mozliwosci nie ma
:(
Tomek
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zawieszenie i hamulce”