Nat pisze:Użyszkodnicy Kappy coupé!
Skoro całość za 7,5 tysia, a silnik z osprzętem za 6, to te kremowe skóry, szyba przednia i blachy tylne, klapa, zderzak i błotniki cuzamen do kupy za mniej niż 1,5 tys.?

A może reanimacja? --
Panowie odnośnie tej Lancii z Olx. Już by stała u mnie ale niestety handlarz bez pieniędzy,chciał wyłudzić na dowóz 400 zł nie udało mu się,ogólnie nie słowny gościu,mówi co innego - robi co innego.Nawet jego mechanik,którym tak się szczyci,mówił nie skromnie niezbyt przechylne rzeczy o właścicielu więc to już daje do myślenia.Cena z transportem poszła powyżej 4000 tysięcy,a z racji tego,że mamy już coupe zgodziliśmy się na samą budę bez silnika bo właściciel niestety silnik chciał zostawić sobie,a tak mocno się upierał,a za pewne leżał by gdzieś w stodole.Ogólnie co do stanu to nie polecam,szyba kierowcy opada,buda cała porysowana,na początku aby wstydu nie było to lakierowanie całej. Zawieszeniowo stoi dobrze,ale czy nic nie puka to nie wiem,bo stoi w zaroślach,a teraz nawet jej odpalić nie można było bo podobno poszła pompa paliwa.Ogólnie nie polecam,2 tysiące to adekwatna cena do stanu,nawet i za dużo,a po części do naprawy miałem się zgłosić do jego ex ...yyy,dziwne trochę. Wiem,że od klubowicza z forum dostał ofertę 3500 tyś więc może komuś uda się coś wynegocjować wiecęj ale nie POLECAM!! Pojechałem obejrzałem i nic z tego nie wyszło.
Lancia K. Sedan 2.0 turbo