W Krapkowicach ON 5.09 Orlen a kilometr dalej na Shellu ON już 5.14Paweł Beski pisze:W Głogówku na Orlenie ON 5.08 a Pb 95 5.15 w Prudniku jakoś nie popatrzyłem. Jak widać do ceny poniżej 5 zł jeszcze troszkę brakuje

W Krapkowicach ON 5.09 Orlen a kilometr dalej na Shellu ON już 5.14Paweł Beski pisze:W Głogówku na Orlenie ON 5.08 a Pb 95 5.15 w Prudniku jakoś nie popatrzyłem. Jak widać do ceny poniżej 5 zł jeszcze troszkę brakuje
Shell ma ceny z sufitu... widzę to np. w Ostrawie - obok mojego biurowca, jest najtańsza stacja w mieście, gdzie diesel kosztuje 32.9 Kč (4.98 Zł) a Shell ma za 38.9 Kč czyli za... 5.88... Zresztą, w Rybniku i Wodzisławiu też... wystarczy wycieczka Wodzisławską-Rybnicką do Wodzisławia i ceny rosnąSzorstki pisze:W Krapkowicach ON 5.09 Orlen a kilometr dalej na Shellu ON już 5.14
Co tak późno i czemu tak drogo?Dudi pisze:W końcu zeszło poniżej 5 PLN, bo już myślałem, że się nie doczekam:
ORLEN:
4,89 /l - ON
4,94 /l - Pb95
Dudi pisze:Bo w stolycy myślo, że jak wjado na Podkarpacie to już Bieszczady![]()
To i nasi tak pomyśleli, a w górach musi być drożej
![]()
Oczywiście chodzi o stolicę Polski.daghda pisze:Dudi pisze:Bo w stolycy myślo, że jak wjado na Podkarpacie to już Bieszczady![]()
To i nasi tak pomyśleli, a w górach musi być drożej
![]()
![]()
![]()