Witam
TEZA
Parę dni temu pokazałem mojemu synowi (11 lat) załączone zdjęcie i zadałem pytanie: Kto to jest? Bez namysłu odpowiedział JP II
ANTYTEZA
Jak byłem w podstawówce słyszałem taki dowcip:
W ZSRR, w naczalnoj szkolie, podczas lekcji, pani postawiła na stole wypchanego kameleona i zapytała dzieci: Co to jest......cisza,....zapytała ponownie...cisza. Po chwili zdenerwowała się i wskazała palcem na rosyjskiego odpowiednika Naszego "Jasia". Jaś wstał i nieśmiało odpowiedział: Możiet bit Ljenin.
SYNTEZA
Czy istnieje bezpieczny dla naszych dzieci ustrój polityczny?
Pozdrawiam ts
Wszelkie podobieństwo do osób rzeczywistych jest przypadkowe i niezamierzone
Przyśpieszony kurs z dialektyki wg Hegla
Przyśpieszony kurs z dialektyki wg Hegla
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Był i jest: K 2 16VT Supersonic Coupe - ts345
Re: Przyśpieszony kurs z dialektyki wg Hegla
Moim zdaniem jest to przykład matematyczny tzw. logiki rozmytej. Tzn jeżeli uczymy dziecko na zbiorze pomników - oblicz JP2, które są w znacznym stopniu zdeformowane przez lokalne beztalencia z różnych parafii, mózg uczy rozpoznawać się postać nie po rysach twarzy, zmieniających się za każdym razem, ale po elementach stałych 

które są w znacznym stopniu zdeformowane przez lokalne beztalencia z różnych parafii,
Nie dajesz szansy artyście. Wiele osób świętych i znanych jest przedstawiana w fazie różnych, dominujących w danej chwili nastrojów: radosny, frasobliwy itp. Ten z Twojego zdjęcia to JPII anaboliczno-sterydowy. Czasy się zmieniają i formy ekspresji.
Nie dajesz szansy artyście. Wiele osób świętych i znanych jest przedstawiana w fazie różnych, dominujących w danej chwili nastrojów: radosny, frasobliwy itp. Ten z Twojego zdjęcia to JPII anaboliczno-sterydowy. Czasy się zmieniają i formy ekspresji.
Był i jest: K 2 16VT Supersonic Coupe - ts345
Tu muszę przyznać rację i posypać głowę popiołem. W dużej mierze nie rozumiem głębi nowoczesnej sztuki 

Ależ to właśnie atrybuty a nie rysy twarzy zapewniały przez wieki rozpoznawalność postaci.
Lybra 2.0 comfotronic czarna
Lybra 2.0 comfotronic niebieska
Lybra 2.0 comfotronic kombi błękitna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czarna
były:
Lybra 2.0 comfotronic kombi srebrna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czerwona
Y10 1.1
3x Delta 1.8 8v, 2x Kappa 16vT, Lybra 2.4 JTD
Lybra 2.0 comfotronic niebieska
Lybra 2.0 comfotronic kombi błękitna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czarna