Rozumiem Cię doskonale! U mnie też jest "parę", ale większość to niestety jeszcze nieruchomości... Mam nieustającą nadzieję, że to chwilowe...darbo pisze:Miałem jeszcze niedawno sześć samochodów. W jakimś ozdrowieńczym odruchu sprzedałem cztery i mam dwa.
Lecz znowu mnie nosi i zapewne skończy się to zakupem czegoś kompletnie mi nieprzydatnego.[...]
W pasy startowe zapewne (pole position może?)...darbo pisze:[...] w pasy![]()
O no właśnie... O czymś takim właśnie myślałem...pääkäyttäjä pisze:...albo z planowania dziecka temat rozlezie się na poszukiwanie większego pojazdu
Raczej psychiatryczne Robercierob_13376 pisze:W pasy startowe zapewne (pole position może?)...darbo pisze:[...] w pasy![]()
![]()
Tak, zwłaszcza jak kobiecie się nagle odwidziSnail pisze:O no właśnie... O czymś takim właśnie myślałem...pääkäyttäjä pisze:...albo z planowania dziecka temat rozlezie się na poszukiwanie większego pojazdu![]()
![]()
![]()
Taki nagły wypadek...![]()
![]()
Ja też mam kilka sprzętów obecnie na oku, raczej z klasy "mini size", niestety chyba lada dzień zamienię W201 na jeden z nich - użeranie się z dotychczasowymi głąbami, którzy przychodzą go oglądać pod kątem kupna, jakoś mi nie służy, jeden dwanaście razy sprawdzał, czy na pewno działa lampka oświetlenie wnętrza (liczyłemdarbo pisze:Raczej psychiatryczne Robercierob_13376 pisze:W pasy startowe zapewne (pole position może?)...darbo pisze:[...] w pasy![]()
![]()
![]()
Musze się pilnowaćMam na oku trzy V6 od Citroena, Kappę i Ygreka z forum
pääkäyttäjä pisze:Zależy, co się ma zmieścić
I rower na stojącodarbo pisze:pääkäyttäjä pisze:Zależy, co się ma zmieścić
Damian
W tych samochodach ma się pomieścić przede wszystkim nasze EGO![]()
![]()
Taki żart
...i sokowirówka i obraz z gęsiarką i kilka żyrandoli z pałacyku...pääkäyttäjä pisze:I rower na stojącodarbo pisze:pääkäyttäjä pisze:Zależy, co się ma zmieścić
Damian
W tych samochodach ma się pomieścić przede wszystkim nasze EGO![]()
![]()
Taki żart![]()
![]()
![]()