Rzeczywiście są szokujące.Flyman pisze: Mnie jedynie Hobbysta przekonał, że warto się napić, bo normalnie jego wklejek nie da się oglądać.
[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
Jest za to cała masa, która głosowała na partię, która naobiecywała najwięcej 8 lat temu, i niewiele dała, a wręcz zabrała. Poglądy typu: ?Dam się dymać dalej, bo wolę być dymany, niż jeszcze nie wiem co.? są poglądami słabymi.Art92 pisze: i to jest piękne. Nie mu to ludzi bez określonych poglądów którzy głosują na partię która więcej obiecała. No może Darbo
Gówno, nie szokujące. Gorsze rzeczy widziałem w Kabatach.Hobbysta pisze: Rzeczywiście są szokujące.
Twoje wstawki się świetnie prezentują w kościołach i klinikach antyaborcyjnych.
Na forum motoryzacyjnym zmuszają do chlania, z powodu istnienia takich forumowiczów na forum motoryzacyjnym.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2015, 21:54 przez Flyman, łącznie zmieniany 1 raz.
Różne były niesnaski i zgrzyty między nami, ale tutaj się zgadzam w 100%Flyman pisze:Mnie jedynie Hobbysta przekonał, że warto się napić, bo normalnie jego wklejek nie da się oglądać.

Takich oszołomów ciężko strawić na trzeźwo

Dla ignorantów, a i owszem.Hobbysta pisze:Rzeczywiście są szokujące.
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
... ja pierdzieleDuch-Dziadka pisze:

Ma ktoś jeszcze coś z Beatką?
Z góry dziękuję.
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Obiecanki cacanki , a głupiemu radość
Jeszcze nigdy nie wierzyłem w puste obietnice pOsłów.
Aby tylko do koryta, wtedy wszystko co się da, to się chwyta
Więc czego tu oczekiwać ?

Jeszcze nigdy nie wierzyłem w puste obietnice pOsłów.
Aby tylko do koryta, wtedy wszystko co się da, to się chwyta

Więc czego tu oczekiwać ?
- Art92
- Klubowicz
- Imię: Artur
To jeden z powodów mojej niechęci do demokracji.Flyman pisze:Jest za to cała masa, która głosowała na partię, która naobiecywała najwięcej 8 lat temu, i niewiele dała, a wręcz zabrała. Poglądy typu: ?Dam się dymać dalej, bo wolę być dymany, niż jeszcze nie wiem co.? są poglądami słabymi.Art92 pisze: i to jest piękne. Nie mu to ludzi bez określonych poglądów którzy głosują na partię która więcej obiecała. No może Darbo
VW Sweter 1.9 TDi. Od czasu do czasu ujeżdżam Chevrolet Cruze 1.6
Dyskusja merytoryczna się skończyła jakieś 50 stron temu...Art92 pisze:Może wrócimy do merytorycznej dyskusji

Teraz to już zwykłe przepychanki.
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
Życie praktycznie każdego człowieka jest związane z polityką i oddzielenie religii, przekonań itd. itp. nie jest możliwe i w ogóle nie ma potrzeby o czymś takim mówić. Powiem więcej, człowiek wierzący ma obowiązek kontrolowania polityków, czy działają zgodnie z jego sumieniem i zdecydowanie sprzeciwiać się jeżeli tak nie jest.Art92 pisze: Twoim problemem jest mieszanie religii z polityką, to nigdy nie przynosiło dobrych skutków.
To jest bardzo merytoryczny argumentFlyman pisze: Gówno, nie szokujące.

Zupełnie jak 95% Twoich wklejek nt. in vitro, aborcji etc.Hobbysta pisze:To jest bardzo merytoryczny argument

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
No to kolego Ci powiem, że właśnie te dwie rzeczy, w tym Kraju są rozdzielne, i to na podstawie Konstytucji.Hobbysta pisze: Życie praktycznie każdego człowieka jest związane z polityką i oddzielenie religii, przekonań itd. itp. nie jest możliwe i w ogóle nie ma potrzeby o czymś takim mówić. Powiem więcej, człowiek wierzący ma obowiązek kontrolowania polityków, czy działają zgodnie z jego sumieniem i zdecydowanie sprzeciwiać się jeżeli tak nie jest.
W związku z tym, oddzielenie przekonań politycznych od religii jest obowiązkiem. Póki co, oczywiście.
Przed Panem Bogiem zapisami w Konstytucji się nie wytłumaczysz.Flyman pisze: No to kolego Ci powiem, że właśnie te dwie rzeczy, w tym Kraju są rozdzielne, i to na podstawie Konstytucji.
W związku z tym, oddzielenie przekonań politycznych od religii jest obowiązkiem. Póki co, oczywiście.
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Ale PiS zawsze będzie świętojebliwy, a to temu, że większość ludzi na stare lata lata przed ołtarz i oddaje emeryturę na tacę. PiS dzięki swojej postawie będzie zyskało większe poparcie. No chyba, że Szydło swoimi pozdrowieniami katolickimi wyjdzie ludziom na bok jak zrozumieją, że to tylko obietnice . Tylko kiedy to pojmą... 

??Krzysiu wycofaj mój podpis, bo Jola dzwoniła, a wiesz, że ona daje mi pieniądze na mój dom dziecka??
Eee tam...FXX pisze:Różne były niesnaski i zgrzyty między nami, ale tutaj się zgadzam w 100%Flyman pisze:Mnie jedynie Hobbysta przekonał, że warto się napić, bo normalnie jego wklejek nie da się oglądać.
Takich oszołomów ciężko strawić na trzeźwo
po prostu lepiej nie oglądać niż pić, żeby oglądać...
Kamil - Ty masz zresztą tą moc, że możesz wyciąć to w pień - off top jak talala
Hobbysta zrób sobie na swój użytek rachunek sumienia - ilu matkom/rodzinom pomogłeś, żeby wychowali swoje dzieci, zwłaszcza chore, niepełnosprawne... mam nadzieję, że Cię nie obrażam, ale wkurza mnie walka o życie dzieci nienarodzonych, a później brak jakiegokolwiek zainteresowania ich losami. Byleby się urodziły i niech sobie radzą, czy to ich rodzic/e, czy same dzieciaki porzucone...
Hobbysta - zamiast tracić czas na forum na szokowanie/irytowanie ludzi, poświęć go na pomaganie innym, zarabianie kasy, którą przekażesz na ocalenie życia jakiegoś dziecka, pracę na rzecz domu samotnej matki - po prostu jakiś konkret, który pozwoli Ci odczuć dumę, ze faktycznie coś pożytecznego zrobiłeś.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds