Te telefony to może na Walnym ten teges...faraon pisze:Jak zabierzesz telefony z piwnicyWilkin pisze:No, w końcu nie samito ja też dojadę "od środy"
Ta sobie myślałem że może by nocne wejście na Łysice uskutecznić...

Moderator: wujekp
Te telefony to może na Walnym ten teges...faraon pisze:Jak zabierzesz telefony z piwnicyWilkin pisze:No, w końcu nie samito ja też dojadę "od środy"
No w tym roku nie popełnimy takiego błędu jak poprzednioWilkin pisze:No, w końcu nie sami
O przepraszam bardzo. W zeszłym roku bylśmy od samego początku zlotu, a że co poniektórzy imprezowali przed zlotem, no to my tego po prostu nie wiedzieliśmyYzek91 pisze: No w tym roku nie popełnimy takiego błędu jak poprzednio
tak się bawią tak się bawią GL WI CEWilkin pisze:Przemianujemy na 1 Gliwicki zlot egzotyczny![]()
![]()
Do tej pory się nie odzywałem ( nie wiedziałem dokładnie czy czwartek czy piątek ) Niestety czas i praca pozwala tylko od piątkubatman pisze:Ja nic nie chcę mówić, ale na razie połowa zapisanych na zlot jest z Gliwic
dla reszty. Wstyd
![]()
Spotkania w Gliwicach mamy co środę, a teraz zlot ma być gliwicki-wyjazdowy ?![]()
Pobudka drodzy państwo:
leonced pisze:Będzie nas czworo Ja z Żoną , Synem i Córką. Przelew będzie na dniach.
Pozdrowienia dla Wszystkich.
Na walnym jakoś zabrakło czasu. EmocjeciociaE pisze:Piotrek spokojnie może to zrobić - albo przy walnym, albo i jutro (tak mi tu trochę zaspany mówi) - tylko musi je jakoś od Ciebie pozyskać.