Ja ewentualnie przejmę pałeczkę późniejbatman pisze:Oczywiście że będzie, nawet uaktualnionyciociaE pisze:I takie pytanie/prośba do batmana - czy będziesz miał tego pena z muzą co w Muszynie?![]()
Będę zwarty i gotowy do przedłużenia imprezy

Moderator: wujekp
Ja ewentualnie przejmę pałeczkę późniejbatman pisze:Oczywiście że będzie, nawet uaktualnionyciociaE pisze:I takie pytanie/prośba do batmana - czy będziesz miał tego pena z muzą co w Muszynie?![]()
Będę zwarty i gotowy do przedłużenia imprezy
Czyją ... pałeczkęsiwyX pisze:Ja ewentualnie przejmę pałeczkę później![]()
![]()
A czy to takie ważne?faraon pisze:Czyją ... pałeczkęsiwyX pisze:Ja ewentualnie przejmę pałeczkę później![]()
![]()
![]()
Wg. pierwszego postu faraona całą kasę trzeba mieć wpłaconą do 31.V więc to chyba jest deadline.bichon pisze:Czy jest wyznaczony jakiś ostateczny termin, do kiedy można się zapisać? Bo my pewnie do ostatniej chwili nie będziemy pewni, czy damy radę.
już tłumaczę bo wiedziałem że ktoś podłapie ten tekstfaraon pisze:Czyją ... pałeczkęsiwyX pisze:Ja ewentualnie przejmę pałeczkę później![]()
![]()
![]()
Coś się obiecało, coś trza napisać, powiedzieć, zachęcićfaraon pisze:Gdzieś pod koniec maja (max do 10 czerwca) pojawi się szczegółowy plan zlotu, o czy poinformujemy w niniejszym temacie.
Jak można podbić "rating" ?faraon pisze:[k/. Wykład/prelekcja nt. zaawansowanej techniki jazdy motocyklem - na razie zbyt małe zainteresowanie, więc może być różnie (tak lub nie)
A o której jest rozdanie?Snail pisze:To chyba by w niedzielę przy okazji rozdawania wszystkich nagród.