Chodzi Ci o to gdzie? Dobra, pozlotowy.Wilkin pisze:Zdecyduj się

Moderator: wujekp
Chodzi Ci o to gdzie? Dobra, pozlotowy.Wilkin pisze:Zdecyduj się
Tak wyszłoYzek91 pisze:Nie wiem w ogóle o co Wam chodzi? Dlaczego niby ja?
Poczuł zew twórczy...batman pisze:Tak wyszłoYzek91 pisze:Nie wiem w ogóle o co Wam chodzi? Dlaczego niby ja?Po prostu dałaś Darkowi natchnienie
O właśnie.Zwłaszcza to o dojściu do elektrowni w sekundach.Snail pisze:Odpowiedzi do pytań wstawię w wolnej chwili.
900 sekund. Koperta, w której było "Szukaj pytania na południowy wschód" wisiała przypięta do znaku "do elektrowni 1/4 godziny".leonced pisze:O właśnie.Zwłaszcza to o dojściu do elektrowni w sekundach.Snail pisze:Odpowiedzi do pytań wstawię w wolnej chwili.
Pozdrawiam
Energetyk pisze:Wieczorem pomontuję jakąś mini relację, mam nadzieję że zoom się bardzo nie obrazi ;D
Będzie zapamiętaneEnergetyk pisze: [...]że będę latał z kamerą jak chińczyk i będzie ciekawiej
Snail pisze:Owszem, Tyśka nagrała kilka ekip... Tylko czy te ekipy nie będą miały pretensji jeśli nagrania zostaną publicznie pokazane ne forum...Energetyk pisze:Z tego co kojarzę mimo wielu emocji krążących w moim organiźmie podczas tej chwili ktoś nas chyba wtedy nagrywał albo robił zdjęcie także podejżewam że w najbliższym czasie wszyscy będą mogli zobaczyć "lekkie zdziwko" paru drużyn ;DSnail pisze:I miała niewątpliwą przyjemność oglądania wszystkich Waszych min w chwili gdy dostawaliście do rąk itiner na drugi etap...![]()
![]()