Przyjechałem z Maciejem Ignysiem i Darbo jednym autem.Wilkin pisze:Kaluś - ktoś ty ??. Po proszę o prezentację , bo nie kojarzę.![]()

Moderator: wujekp
Przyjechałem z Maciejem Ignysiem i Darbo jednym autem.Wilkin pisze:Kaluś - ktoś ty ??. Po proszę o prezentację , bo nie kojarzę.![]()
Aaaa to Ty ten wysoki z tą fajną...Kaluś pisze:Przyjechałem z Maciejem Ignysiem i Darbo jednym autem.Wilkin pisze:Kaluś - ktoś ty ??. Po proszę o prezentację , bo nie kojarzę.![]()
Alan dali mi na pierwsze
Wilkin pisze:Z fajnymi spodniami![]()
Natalia przeczyta to będziesz miał fajną
Wysoki (czyt. brzydal?) to właśnie jaSnail pisze:Aaaa to Ty ten wysoki z tą fajną...Kaluś pisze:Przyjechałem z Maciejem Ignysiem i Darbo jednym autem.Wilkin pisze:Kaluś - ktoś ty ??. Po proszę o prezentację , bo nie kojarzę.![]()
Alan dali mi na pierwsze
Kaluś pisze:Przyjechałem z Maciejem Ignysiem i Darbo jednym autem.Wilkin pisze:Kaluś - ktoś ty ??. Po proszę o prezentację , bo nie kojarzę.![]()
Alan dali mi na pierwsze
Fajne limo od patelni, fajną pustkę po wyrwanych włosach i fajny cienki głosik bezjajeczny (batman - style)Wilkin pisze:Z fajnymi spodniami![]()
na czole odbite TEFAL a z tyłu made in chinaSnail pisze:Fajne limo od patelni,Wilkin pisze:Z fajnymi spodniami![]()